Bajs-

Jag skrev nyss ett inlägg men de försvann !!!! TYPISKT.
Jagär på toppen humör idag iallafall, och Malin har kommit hem från turkiet :D WONDERFUL !

Dålig uppdatering

Sorry för de  !!
Nu har de snöat i snart tre dagar, helt sjukt.. Lite roligt är de, men jobbigt också. Jag längtar mest efter en varm och skön sommar nu. Med förhoppningsvis massa jobb och många härliga dagar på stranden, kanske en liten semester någonstans ?:)
igår for jag, älsklingen och semlan ut till pappa i söråker och åt middag :) Jannice och hennes familj va också där, surrade en massa och hade trevligt :) For till skopunkten en sväng också, jag köpte ett par sjukt snygga stövlar :) Bruna, med en liten klack. Nu måste jag bara hitta ett tillfälle att använda dom också :P Få se om de kanske blir någon utgång när MallaB kommer hem från turkiet :)

Idag är de tvättning som gäller, sitter och väntar på att dom första maskinerna ska bli klar nu.
För att fördriva tiden så sitter jag också läser en massa bloggar som vanligt. Har suttit och läst några bloggar nu om tjejer som ägnar sina liv åt att gå ner så mycket i vikt att det inte finns något kvar förutom ben.
Visst kan jag känna mig otroligt fet och äcklig ibland, de tror jag nog att vi alla gör. Och visst skulle jag vilja tappa ett par kilo. Men inte skulle jag vilja svälta mig själv tills det bara fanns döden kvar för mig. Aldrig. Fattar inte ens hur man kan tänka så .

Jaja, nu ska jag kolla vad de är för fel på våran jäkla Tv som låter fan..
Ha en bra dag

Tankspridd ?

Inte så värst, har tappat den mesta av min motivation att blogga. Kommer inte på något vettigt att skriva alls.
Dagen idag har inte bestått av speciellt mycket. Skulle egentligen hjälpa mamma att städa ur gamla lägenheten, men jag tog mig inte dit. Så jag har som vanligt tillbringat min dag på soffan .
Har precis kollat klart på handbollen också, första halvlek va kanon bra, men andra halvlek så förstod jag inte alls vad sverige höll på med. Tappade alla bollarna och bara en massa skit passningar. Men dom hade tur som vann iallafall :) Hoppas att onsdagen blir lika spännande, MEN MINDRE SLARV !!

Jaja, nu ska jag ta en promenad med hunden och sedan ska jag hoppa in i duschen .
Har tvättstuga hela dagen imorgon :S Jobbigt värre !

God Kväll !

Det känns som om jag nyss vaknade och klockan är redan halv nio !? Vart har dagen tagit vägen. Det enda jag hunnit med är att umgåts med lillasyster lite som sovit här. Duschat och kollat på handbollen !! Men men. Imorgon ska jag försöka kliva upp i tid så jag får lite gjort.
Måste ner i tvättstugan direkt när jag vaknar och kolla ifall det finns någon tid ledig. Jag har inga underkläder alls som är rena nu :S Jobbigt läge..

Igår va jag barnvakt :) Hade jätteroligt, va ute och åka stjärtlapp och massa annat skoj !!
På kvällen for jag och Ted till Familjen och kollade in den nya lägenheten i korsta. SUPERFIN, jag vart avundsjuk som tusan :P Nu vill jag också flytta ! haha..

Jaja, ska läsa klart alla bloggar och sedan ska jag lägga mig på soffan en stund:)


God morgon

Sitter och försöker dricka lite jättevarm nyponsoppa så jag får upp lite värme i kroppen och blir lite pigg.
Väntar på att Linda ska komma hit med barnen hennes också :) Trevligt trevligt.
Igår låg jag i soffan och myste med älsklingen och kollade på let's dance medan han sov:P haha.. Jag fattar inte att Carl Jan inte åkte ut,  han kan ju knappt röra sig gubben ! Ted skulle nog dansa bättre och han skulle vägra och bara stå där.
Ne, ibland förstår man inte hur de går till.
Ikväll är de väl körslaget ? Jag har blivit så dagvild den senaste tiden så jag vet snart inte vad dagarna heter ens:P Får se om jag kommer hinna titta något på TV innan jag somnar ikväll :P Känns som om jag kommer att vara måttligt trött.
Som tur är har jag fått sovit inatt iallafall, igårnatt sov jag ju knappt någonting. Inte på dagen heller.
Känns som om jag måste börja få in lite rutiner i min vardag även om jag inte har något jobb så får jag väl komma på andra saker jag kan göra tills jag får något.
Men vad finns det att hitta på ? Om ändå Malin vore hemma så jag hade någon annan arbetslös att umgås med :P haha !! Alla andra jobbar ju :P

Jaja, nu ska jag väcka Ted och sedan ska jag bädda sängen !:)
Ha en bra dag

AAAAARRRRRRRRRRRH!!!!

Okej kära läsare, !! Nu har jag fått bort alla tomtar iallafall, får inte till någon bakgrund eller någon header så nu får bloggen se ut så här ett tag tills att jag lugnat ner mig och har mer ro i kroppen.
Håller nämnligen på att få nå fel på denna jävla design skit. allt bara snurrar, måste sova ett tag.
Men jag återkommer när jag inte är lika trött och lätt irriterad :P

Ice cold

Ja, efter en riktig uppvaknande promenad i -18 grader så sitter jag här med lite varm nyponsoppa. Soppan är ju god när de är kallt, men jag vet inte om jag vill att de ska vara riktigt så här kallt. Man öppnad porten och det blir som en "vägg" med kyla, när man väl kommer förbi den iskalla väggen så får man svårt att andas och avgaserna från alla bilar som tidigare inte märktes av blir plötsligt något som mina lungor inte gillar, och jag börjar hosta. Hua.. Tur att min hund inte heller gillar när de är kallt. Hon "haltar" med ett ben i taget för att slippa gå på den kalla marken . Haha, !!
Idag vet jag inte vad jag ska göra, hade tänkt att jag skulle städa, men jag tror att jag bara tar och dammsuger av lite. Måste ju ladda inför imorgon :P Mamma ska flytta och då måste jag ju hjälpa till att bära eftersom hon alltid ställer upp på mig.
Vet bara inte hur jag ska orka :S Mamma klagar alltid på att jag är klen också så jag måste försöka se ut som jag orkar :P Men ryggen blir ju den jobbiga biten. Jag har redan ont :S Men, men .. Jag får ta en dag i taget helt enkelt :)

Gud, de känns som om jag bara gnäller :P Men de är inte de som är menigen. hehe
Idag slutar älsklingen 19.00 så de är ju skönt :) Slipper jag vara ensam hela kvällen ..
Jaja, dax att sätta sig framför tvn en stund. ska försöka sova lite också, eftersom jag inte somnade förrän halv fem, och klev upp kvart över sju .

Lite less då

Ja, nu har dom varit på våran bil för andra gången :@ I höstas då slangade dom bensin ur bilen för ca 500 kr så då bytte ted till tanklock med lås. Ja, också idag när vi skulle tanka så är de några jävla cpn som varit på bilen igen och pajjat låset så ted fick inte upp tanklocket !!!!!! Att dom inte kan ge fan i andras grejor, jag fattar inte !!?  Ja, men nu är de fixat iallafall.

Har varit på birsta idag och skulle kolla om jag hittade något roligt eftersom jag hade presentkort på 200 kr.
Köpte mig ett par "mjukisar" och en t-shirt :)
Träffade Madde där också så vi stroosade omkring och surrade en massa :) Trevlig trevligt.
Nu har jag precis tagit en dusch och ska lägga mig på soffan och lata mig. Har så förbaskat ont i ryggen så jag vet inte vad.
Ingen ny design har jag gjort heller !! LATA JAG :P

Men trött då.

orkade inte fixa med designen idag, har varit alldeles för lat för de. Grejen är den att jag är inte så bra på att fixa med sånt där, så jag får sitta en hel dag om inte längre för att den ska bli hyffsad :( Om någon känner sig manad att hjälpa mig lite så får ni gärna säga till :)

Idag när älsklingen kom hem så hade han köpt massor med frukt till en fruktsallad :) Mums va gott de blev.
Honungsmelon,Kiwi,Äpple,Banan,Clementiner och Vindruvor va innehållet !! Hur gott som helst, va evigheter sedan jag åt fruktsallad så de va verkligen inte fel. Ska börja göra sånt lite oftare, istället för chips och skit.:p
Imorgon är de tvättstuga som gäller, tur är väl de, eftersom min kära sambo inte vet hur man flyttar på en duk när man äter/fikar så är de kaffe och skit på den!! :@ min vita duk. Och de gillar inte jag.
Blir galen när de är fläckar på bort eller dukar, de finns inget värre. Jag torkar säkert vardagsrumsbordet 5-6 gånger om dagen också. Haha, jobbiga jag:P

Nu ska jag lägga mig på soffan och mysa med Älsklingen !! Glöm inte att säga till om du kan hjälpa mig med min bloggdesign.

Glömde en sak !

För er som stör er lika mycket som mig på att jag har kvar mitt jultema på bloggen så kan jag säga att jag ska försöka jobba på de imorgon om inget annat dyker upp !!
Ska försöka göra en vintrig blogg, men utan alla granar och tomtar ;P

Söndag hela dagen

ja, de kan man verkligen säga :) Imorse vaknade jag av att två små taxvalpar tassade omkring i sängen, Ted skulle passa dom åt hans mamma och pappa. Jag fattar inte hur dom kan vara så otroligt söta :) Men nu har vi lämnat tillbaka dom :( Tråkigt.. Men jag har ju min sötnos unique att mysa med :)
Ja, igår va de tänkt att jag, Alex, Lisa och Ted skulle på Bio. Men sedan skulle inte Lisa med så vi sköt upp de istället. Alex och Ted spelade Bad Company och jag låg och skrattade åt dom när dom dog :P haha, skade glädje ?;)

Idag blir de inte mycket gjort iallafall, efter Alex har åkt hem ska jag plocka undan lite osv. Är lite svårt att göra något nu när han har grejor överallt:P Han har ju både Xboxen och Datorn här!! Efter att jag har plockan undan så ska jag och älsklingen äta Tacos och sedan blir de bara massa mys och se på någon film eller så :)

Jaja, nu ska jag kolla på reprisen av Let's dance. Kollade ju i fredags men jag måste se de igen.
Vart lite förvånad faktiskt över Blondinbellas insats. Trodde att hon som är ung skulle vara mycket bättre än vad hon var, hon var bland dom sämsta enligt mig. Däremot sen knubbiga damen med tjocka håret vart jag förvånad över att de gick så bra:)

Ha en bra dag

Jag tror jag klarat mig

... undan kräkningarna. Jippie !! Ted börjar bli mycket piggare nu också, de är ´ju skönt :)
Men jag har haft magknip länge nu och börjar fundera på vad orsaken är. :S hua, får se om de går bort tills imorgon annars ringer jag farbror doktorn. :P De är inte lite magknip heller, ibland "svider" de så mycket att jag knappt vågar andas för jag är rädd att magen ska sprängas eller något ..

Idag ska jag börja plocka ner lite gardiner här hemma, ta undan ljusstakarna osv. Imorgon blir de städning och tvättstuga. Jag måste ringa Malins syster också så att jag kan låna malins strykbräda.. Måste stryka alla gardiner som ska upp :)
Jaja, ska bara vila en stund innan jag börjar med undanröjningen av julen !!


Ha en bra dag

Nyårsbilder


Lisa i bilen på väg till Johan:)


Lisa


Grabbarnas dukning, och förrätten :)


Alexander


Bröderna Wikander äter mat.


Grappar


singstar


Tolvslaget

Ja, mer bilder va de inte. Eller alla andra bilder är suddiga så dom orkar jag inte lägga upp !

Sjukstuga

Inatt satt jag uppe till halv fem, vågade inte sova för jag va rädd att jag skulle kräkas. Mådde illa som ett svin så fort jag la ner huvudet på kudden :S Sov iallafall en liten stund i morse.
Nu har jag haft magknip iprincip hela dagen, och de blir inte bättre snarare värre.. Ted är lite bättre idag iallafall, han har inte kräkts något sedan igår, så de är ju skönt. :)
Satt precis och kollade igenom min blogg och kom på att jag måste ändra min design nu igen när julen är slut.
På fredag ska jag plocka ner alla julsaker här hemma och byta gardiner osv. Har även tvättstuga, känner mig inte peppad på att tvätta iallafall, det är HUR MYCKET TVÄTT SOM HELST. :S Blä, hoppas bara att jag slipper kräksjukan för annars kraschas mina planer. :P

Jaja, ska lägga in lite bilder från nyårsafton nu. Lisa har tjatat så mycket. Hehe, dock så glömmer jag jämt bort kameran när jag väl har med mig den.. Men lite blider blev de iallafall :)

Också kom den,

nu har kräksjukan nått till vårat hem också. AAAH, jag har inte kräks än, men mår fruktansvärt illa.
Ted är de värre med, han är likblek och kräks :S Hua, är det någonting jag verkligen fruktar så är de att kräkas, finns inget värre. När jag jag magsjuka och kräks så grinar jag också för jag tycker de är så hemskt. Känns som världens undergång!! Dock är jag otroligt överkänslig när de gäller att vara sjuk så jag tror att jag ska dö om jag har feber, så då tycker jag massa synd om mig själv:P
Idag blir de inte mycket gjort, ska väl bara ligga på soffan och vara rädd för att kräkas och sova lite.
Jobbigt att både jag och Ted mår piss, vi har ju en hund som måste underhållas också !:/ Hua.
Jaja, ska lägga mig i soffan igen jag.

...

Jag bloggar alldeles för sällan nu. Hade nästan glömt bort lösenordet :/
Har mått illa sedan gårdagen och är inte alls nå pigg. Orkar därför inte med någon uppdatering. Återkommer när jag orkar sitta upp utan att bli spyfärdig :(

Ha det bra

Jag ska

lägga in bilder från nyårsafton, kanske gör de imorgon när jag är lite piggare.
Hade sjukt trevlig kväll iallafall, grabbarna lagade massa god mat förrätt, varmrätt och efterrätt :) Mums.

Dock så tappade jag allt party sug när klockan närmade sig nio :/ Va jättetrött och hade sjukt ont i ryggen. men de va trevligt iallafall. Nyårsdagen låg jag på soffan och slöade, madde tittade förbi också så vi satt och surrade :) Trevligt värre, de va ju ett tag sedan.

Idag så har jag jobbat:D det gick förvånansvärt bra, inte trött en sekund. Men den smällen fick jag ta när jag kom hem,har sovit nu i två timmar så jag kommer nog inte kunna sova inatt heller :( har haft sömnproblem ett tag nu, lägger mig runt tolv, men somnar inte förrän fram mot morgontimmarna :S Inte bra..

Ska jobba imorgon och på söndag med. även om jag är trött som en gris och inte kan sova så måste jag jobba iallafall, måste ta chansen när jag får den för en gångsskull !!


Jaja, orkar faktiskt inte skriva nå mer nu. Ska lägga mig i soffan med älsklingen ett tag och mysa. Kanske blir någon film eller så !


Ha en trevlig helg!


RSS 2.0