Fit for fight !

Nu har jag precis blivit klar med alla dessa tjejgrejor som att locka håret och sminka sig.
Väntar bara på att få åka iväg och äta god mat och umgås med trevliga människor !
Lisa och jag kommer defenitivt att vara snyggast ikväll, hon är lila och guld och jag är silver och svart. Massa glitterspray till håret osv :D Vi kommer att skina ända till turkiet ;)

Ha en supernajs kväll alla människor, de ska jag ha :)

Nyårsafton

Vaknade för en kvart sedan i panik. Drömde att jag hade sovit bort hela nyårsafton. Och Ted hade inte väckt mig heller utan åkt iväg till Essvik utan mig. Tur att de bara va en dröm :P
Sitter och funderar över kvällens kläder, har inte bestämt mig vad jag ska ha på mig . Hittade inget nytt när vi va i birsta sist, så nu måste jag rota igenom min garderob och se om jag hittar något passande :)
Vi ska iallafall till Essvik och äta middag runt fem, och sedan blir vi väl kvar där hela kvällen ! De ska bli så trevligt så !!

Ne, nu ska jag äta lite frukost och sedan så ska jag kika en sväng på TV innan jag hoppar in i duschen!

Ha en trevlig nyårafton :D

Jag lovar att jag ska ta med mig kameran ikväll så jag kan lägga upp lite trevliga bilder från nyårsfirandet imorgon:)

Dålig uppdatering

Ja, har haft fullt upp i två dagar nu. I förrgår for jag och älsklingen till birsta med hans bror:) Ted skulle köpa ett par jeans och jag köpte lite underkläder :) Sedan så kom vi på att vi skulle använda presenkortet vi fick av mamma på IKEA så då blev de en jättefin tvbänk och ett nytt vardagsrumsbord. Ja de va jätteroligt med nya grejor ända tills vi kommer ut till bilen. Ted har nämnligen en 240 och inget som hels bagageutrymme för där är de en fet jävla baslåda. Men efter lite pusslande så fick vi in alla grejor i bilen, dock fick jag KNAPPT plats. Men, men :P
Ja, sedan så har vi ägnat en dag och en kväll till att hitta en bra möblering i vardagsrummet och skruvat ihop tvbänken.
Jag tycker att IKEA har jättefina möbler, men att skruva ihop dom är ju fan som ett tusenbitarspussel !!

Ja, nu håller jag på att tvätta. Ska snart sätta igång med städningen också. Synd bara att jag mår så jävla illa, hoppas verkligen att jag inte åkt på nå jävla kräksjuka. De orkar jag inte med !
De är ju nyårsafton imorgon också, belive it or not!! Tiden har gått så fruktansvärt fort, jag förstår inte. Vet inte vad vi ska hitta på imorgon än. Antingen far vi in till stan eller så blir vi kvar här i bommen :) De får vi se imorgon.
Jaja, nu ska jag väcka ted även om han vill de eller inte. Men jag måste ha sängkläderna som ska tvättas :P

Ha en bra dag

Besviken

Ja, körslaget har precis slutat och första kören fick lämna. Är så otroligt besviken hur röstningen gick, tycker att Team Timo defenitivt skulle ha fått sjungit vidare ett tag till. Hade velat sett mycket mer om dom.
Jag tycker att Team Hanna va svagast idag och dom borde fått lämnat körslaget. Men det är ingenting jag kan göra åt det. Funderar bara på vilka det är som röstar och vad dom tänker. Är det för att Timo inte är tillräckligt känd ? Den äldre generationen inte klarar av den glada och spralliga killen med energi för tusen ? I dont know.
Ja, men sundsvall höll sig kvar iallafall.. Även om jag tycker att sundsvalls kören inte alls är lika starka som de andra körerna så hoppas jag att dom håller sig kvar. Vad jag sett så verkar inte sundsvall inte lika "sammansvettsade" som de andra körerna.
Jaja, nog om de. Ska bli spännande att se hur de går nästa vecka :)
Ha en bra lördagskväll





<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/31287/lundbergm?claim=8mca6fepg3p">Följ min blogg med bloglovin</a>

Lördag

For aldrig till birsta idag, ska ta de imorgon istället när Ted är ledig :)
Skulle egentligen åka till mormor och syster Linda imorgon, men eftersom hela tjocka släkten ligger i magsjuka så blir de inte av :( Men birsta är bra de också :) Speciellt när man har presentkort att handla för !!

Nu ska jag kika lite på Tv och invänta älsklingen :) Ha en trevlig kväll


Sundsvall sjunger ut

i körslaget ! Ja, de blev ingen film.. kom istället på att de va körslaget så jag fastnade där istället.
Lite roligt att sundsvall är med den här gången :) Dock så hade jag ingen aning om vem LaGaylia Frazier va förrän nu.
Tyckte kanske inte att sundsvall hade den starkaste kören och kvällens framträdande va sådär. Men jag hejar iallafall på Team Lagylia eftersom det är sundsvall de handlar om ;P
I kvällen pogram tycker jag att Team Magnus va bäst, riktigt starkt gäng. Hoppas på att dom kommer att ta sig till final så jag får se mycket mer av dom :)

Lite konstigt ändå att jag hejar på ett lag, men tycker att ett annat lag är mycket bättre :P Sån är jag.
Samma när de gäller hockey, hejar på timrå även fast dom är värdelösa ! haha
Ne, nu har jag fått nog av datorn. Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!

Dålig uppdatering

Ja, nu har jag kikat igenom dom 11 dagliga bloggarna och det är inte en enda som har uppdaterat sedan jul :P Tråkigt för mig.. Är väl bara jag som inte är ute och super skallen av mig ? Men grejen är de att jag tycker inte julen och alkohol går så bra ihop. Vet inte varför jag är den enda i min ålder som tycker de men så är de.

Idag så har jag kollat igenom alla nya avsnitt av the hills på MTV.se :) Fast de fanns bara tolv där så lite besviken vart jag. men de va lika bra, för sedan va de dax för tvättstugan och städning ! Är jätterent och fint här hemma nu. :) Har precis kommit ut ur en välförtjänt dusch efter den långa dagen. Ska snart lägga mig på soffan och försöka koppla av lite. Vet inte hur de kommer gå men jag kan försöka. Är så jäkla upp i varv just nu.
Grejen är den att jag tycker att de är roligt att städa, men tro de eller ej, det är inte bra för mig. När jag väl har börjat så kan jag fortsätta i evigheter och leta efter skåp som behövs renas eller papper som ska sorteras. Jätteirriterande, kan inte koppla av efter att ha städat.

Imorgon vet jag inte vad de blir, försöker tjata med mig Ted till birsta och kika lite på ikea efter en ny tvbänk. men han är inte lika sugen på att åka ut dit som jag är :P Tråkigt nog, kan iofs förstå honom eftersom han börjar jobba klockan tre. Men de är ju mycket tid innan dess som måste förbrukas :D Haha, ska tjata lite till och se om jag får som jag vill . Brukar oftast bli så om jag bara tjurar ett tag.

Jaja, ska kamma svinot och sedan ska jag se på Batman :) nya batman filmen är så sjukt bra, kan se den om och om igen. Plus att Jokern är Het ;) Är de inte sant så säg ?

God fortsättning.

Ja, nu va julafton avklarad. Den va helt okej, men kunde varit bättre !
For hem till Teds föräldrar och åt lite mat, öppnade paket osv. Sedan vid halv åtta va vi hos mamma och öppnade paket och fikade. Inget mer med de.
Fick jättebra julklappar, bättre än väntat.

Julklappar :

  • Guldhalsband av Ted, sjukt fint
  • Överkast som jag velat ha i evigheter, presentkort på IKEA av mamma
  • Sängkläder och en kokbok av mormor och morfar.
  • Ett shotspel av Semlan
  • En jättefin rosa halsduk av teds bror
  • Presentkort på birsta city av teds föräldrar.
Ja, jättenöjd helt enkelt.. Så nu när mellandagsrean startar ska jag iväg till birsta och inhandla lite underkläder :) Älskar verkligen att köpa underkläder.
Tyvär så glömde jag min kamera hemma, så jag har inga bilden från gårdagen tyvär :(

Idag så har jag och Ted varit ute hos pappa och hälsat på :) Gav han sin julklapp och sedan for vi ner till farmor och fikade :) Min farbror va där, och de är ju inte varje dag man träffar honom så de va jätteroligt. Satt och surrade en massa och hade trevligt. Blev också väldigt glad när jag såg hur pigg farmor va. Hon har varit dålig bra länge nu, och åkt fram och tillbaka till sjukhuset så de är skönt att se att hon börjar piggna på sig.
Ja, efter att ha varit ute i mina gamla hemtrakter söråker så for vi till ICA MAXI och handlade mat :) så nu är de laddat i kyl och frys igen :)
Ja, de va idag de. Var så slut när jag kom hem så jag somnade på soffan direkt. Och nu ska jag och älsklingen slå igång en film så vi får se ifall jag orkar hålla mig vaken :P

Imorgon blir de till att tvätta och städa. Och ihelgen ska jag umgås med alla mina systrar och mamma. Sedan blir de middag hos mormor..
Ha en fortsatt trevlig jul och ta vara på det sista vi har av 2008! :)


 


Dan före doppar dan.

Ja imorgon är de verkligen julafton . Det är sjukt vad tiden gått fort, otroligt svårt att förstå.

Igår var jag, älsklingen, Alex och svärmor i birsta. Jag och svärmor gick på birstacity och shoppade, medan grabbarna for omkring på alla gubbdagis. :P
Köpte en DePalma t.shirt till ted. Han är ju besatt av de märket så :) Han blir nog nöjd. Till mig själv köpte jag en klänning som jag kanske ska ha på julafton, men jag vet inte än. är lite osäker.
Blev lite besviken på utbudet av klänningar i alla butiker. Verkligen dåligt.
Idag så ska jag plocka undan lite, slå in paket och sedan ska jag göra en ansiktsmask och måla naglarna osv :) Självklart ska jag lyssna på massa julmusik också !! :D

Jaja, dax att göra någon nytta:)

Fjärde advent

Ja, längtar efter ett mumsigt julbord just nu .  De ekar i både skafferi och kylskåp för tillfället :P Är hungrig som fan. Men om någon timme ska jag göra i ordning korv och makaroner till lunch :) Mat finns de iallafall, dock är allting fryst:P

Igår så hade vi besök av Jerry (Teds bror), satt och surrade lite osv. Sedan så skjutsade vi honom till stan. For till Alnö en sväng innan och hämtade han kompis också :) Har inte sett alnöbron sedan dom satt upp "staketen", men jag tycker att de ser läskigt ut. Kanske för att dom gjort de pga alla självmord som skett när folk faktiskt hoppat från den läskiga bron ! Uscha :(

Idag har jag tänkt att dammsuga av lite, och sedan skriva en lista på vad som behövs handlas imorgon. De är alltid bra att ha en lista med sig i den här julstressen som är. Annars kommer man bara hem med saker som man inte behöver. Och ingenting av det man tänkt att köpa.
Sedan så ska jag ta en långt bad och lägga en ansiktsmask :) Vaknade imorse och kände mig på sånt myshumör, så då finns de inget som passar bättre än ett bad och ansiktsmask :)

Imorgon blir de ju julklappsshopping som jag sagt tidigare. Fortfarande inga ideér på vad jag ska köpa till Ted. Har du lust kan du skriva en kommentar på bra julklappar till en kille som har allt.
Nu ska jag sätta igång med dammsugningen så jag blir klar någon gång :P


Ha en mysig fjärde advent

Glöm inte bort att julklappstipsa mig !!

3 Dagar kvar.

Ja, nu är de bara några ynka dagar kvar tills att jag får äta julskinka :D Haha, som jag längar. Har tänkt att göra iordning en egen, men har inte haft ork !

Igår for jag och Ted in till stan och hämtade hans bror som kom med tåget:) For hem till Teds föräldrar och satt där och surrade fram mot elva tiden. Ja, sedan va de inte annat att göra än att sova :P

Ted väckte mig kvart över nio i morse :S Jag va så trött att jag knappt kunde öppna mina ögon. Sover så dåligt nuför tiden, vet inte vad de är med mig. Kommer in i den där "djupa" sömnen runt sex på morgonen. Mycket att tänka på kanske ?
Vet fortfarande inte vad jag ska köpa till Ted i julklapp, han har ju fan ALLT ! Ska handla dom sista klapparna på måndag så jag måste komma på något tills dess.
Nu så ska jag göra iordning lite lunch och sedan ska jag ta en promenad i snön :) Det började helt plötsligt att toksnöa, och då blir jag glad, eftersom den mesta snön smält bort !!
Lite riskabelt att vara ute och gå bara, min morgon promenad gick inte alls bra. De är så sjukt halt ute, jag halkade och unique halkade hela tiden.. Nu när de snöar så ser man ju inte var de är grus och inte heller :/
Men, men. Jag får väl göra en chansning. Kanske blir skadad som Madde.. Stackarn, sitter bara inne. Hon har gjort något med knä så hon går på kryckor nu :P Lagomt till Jul och allt!

Jaja, lunchen väntar :)
Ha en bra dag

SLUT

på de roliga. Har varit igång hela dagen och storstädat här hemma :) Så nu är de rent och fint.
Imorgon är de tvättstuga som väntar, alltid lika roligt.. Speciellt efter en dag storstädning ? NOT.
Något mer har jag inte planerat. Ska bara invänta måndagen och pengar.:) Jag kan inte förstå att de snart är julafton, och vart har den där mysiga julkänslan försvunnit ? Ingen aning. HELT BORTA :S Jag ska lyssna på lite julmusik imorgon så kommer den förhoppningsvis tillbaka :) Jag brukar ju vara som galen innan jul, älskar jul . Men nu har jag inte känsla alls. Skulle kanske behöva lite mer tomtar här hemma :P
Och vart tog den mysiga snön vägen ?? Ja, nu är de slask och halka igen. Vart är denna värld på väg ? Är en riktig vinter med mycket snö för mycket begärt !!?

Jaja, ska hoppa in i duschen nu :)

Har snott denna lista från LisaStrandqvist.blogg.se


Stava ditt namn utan några A:

Mlin
Är du nöjd med året 2008?
Ja, jättenöjd. Massa roliga saker som hänt, studenten, flyttat hemifrån osv.  
Vad är ditt favoritnummer?
12
Favoritfärg/färger?
Röd, rosa J
Hatafärg/färger?
Vet inte någon sån färg. Alla färger är fina, på rätt plats J
Vad lyssnar du på?

Oj, allt möjligt. Beror på mitt humör, mest Duffy J
Är du nöjd med ditt liv just nu?
Ja, de är jag J Kan inte ha det bättre. Eller ett riktigt jobb skulle ju sitta fint J
Vad är ditt favoritämne i skolan?
Går inte i skolan. Men förut så va de nog, natur och friluftsliv
Shoppar du på Abercrombie?
Nej. Vad är det?
Vart önskar du att du var nu?
Jag vet inte, trivs bäst hemma. Men Ted hade ju kunnat varit här med mig.
Vad borde du göra just nu?
Städa:P
Är du kär i någon?
Ja, så kär man kan bli !
Kan du blåsa bubblor?
Yes box
Kan du nå dina fötter med raka ben?
Nej nej.. Du kan jämföra mig med ett kylskåp :P
Kan du vifta på öronen?
Nej
Kan du skruva tungan?
Nej
Har du någonsin velat bli läkare?
Nej.
Tror du på Gud?
Nej
Vill du bli en brandman?
Kanske för att skryta, men inte annars.
Vad drack du senast?
Vatten
Vad tittade du på senast på TV?
Top model 9
Vem pratade du senast telefon med?
Ted, alldeles nyss
Vem ringde dig senast?
Bemanningen
Vem sms:ade dig senast?
Madde tror jag J
Har du rakt eller lockigt hår?
Inte lockigt, men inte rakt heller. Vågigt ? Men jag är beroende av min plattång
Är du glad?
Ja, alltid glad J
Är du piercad någonstanns?
I näsan, har tagit ut min piercing ur naveln
Vad har du för planer för ikväll?
Mysa med gubben J
Hatar du folk som ljuger?
Det värsta som finns är lögner. Det finns inget som gör ondare.  
Föredrar du "snälla" eller "dumma" killar?
Snälla, vem vill ha en "dum" kille ?
Föredrar du blonda killar eller brunhåriga?
Brunhåriga ! Ted är bäst J
Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för?
Ja, låtit mig själv gå upp så mycket i vikt.
Vad vill du bli när du blir äldre?
Jag vet inte.  
Har du nånsin kysst två personer på samma kväll?
Nej!
Har du någonsin varit helt förkrossad?
Ja
Har du någonsin velat ha någon fast vetat att du aldrig kan få den personen?
Ja, det har jag. om kändisar räknas? haha
Hur är det mellan dig och dina föräldrar?
Otroligt bra. Finns inga bättre<3
Tycker du om ditt liv?
Mitt liv är underbart
Vad är din favoriträtt?
Oj, ingen aning. Finns så mycket. Porter stek och potatis kanske.
Vad är din favorit kärleksfilm?
Kollar inte på så mycket kärleksfilmer.
Vad tycker du mest om i ditt utseende?
Mina ögon kanske. Mina stora raka tänder är också fina J 
Förlåter du eller glömmer du?
Förlåter
Har du mest tjejkompisar eller killkompisar?
Jag vet inte, är nog ganska lika.
Har du någonsin masserat någon?
Ja
Vad är du rädd för?

Döden, att förlora någon som står mig nära
Har någon försvunnit ur ditt liv?
Ja
Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa?
Ja.
Önskar du att du var kändis?
Nej, eller de beror på vad jag är känd för.
Önskar du att du var en kille?
Nej
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek?
Nej


Gratismode.se



http://www.gratismode.se/?c=11852 <- bli medlem och få gratis presentkort genom att samla poäng :)

Morgonpigg?

Om det ändå vore så väl !:P Vaknade i morse av att Ted i panik hoppade upp ur sängen .. Han hade försovit sig lite grann. Skulle egentligen kliva upp klockan sex, men så vart inte fallet:P
Ja, och jag kunde naturligtvis inte somna om.. Så jag låg och myste en stund med unique och sedan så tog vi en liten prommenad. Tänka sig att varje gång jag fryser arslet av mig eller är jättekissnödig så ska hon ta jättelång tid på sig att bajsa osv.. :P Är de enbart för att retas eller??

Ja, idag ska jag jobba.. Börjar inte förrän klockan ett så de är ju skönt :) dom ringde från bemanningen nu och frågade om jag kunde fortsätta jobba kvällen också :) De är så skönt att jobba kvällar, lungt och skönt oftast. men ibland kan de dra ut på tiden också . Får se om jag kanske ska jobba kvällen imorgon också. Dom skulle ringa och kolla ifall de behövdes körkort. Eftersom att jag inte har tagit mitt körkort än så blir de mindre jobb :( Kanske ska sätta igång med körkortet igen ? Men jag är ju så sjukt rädd när jag sätter mig bakom ratten. Känns som om jag kommer att få ta hundra lektioner innan de är klart !

Jaja, nu ska jag göra mig i ordning .. Klockan är bara halv tio, men de är ändå skönt att vara klar eftersom jag är expert på att greja en massa och glömma bort tiden :P

Ha en bra dag 

 

Grejar lite

Försöker göra min blogg lite juligare, men just nu ser den inte alls bra ut.
Får inte till headern. Eller jag får inte dit den :S Har försökt på den förra designen jag gjorde också. Men jag fick inte till en då heller :( Ska fortsätta lite senare. Fortsätter jag nu så får jag bara hets och förstör allt :P

Blondinbellas tv-dagbok

Ja, har precis suttit och kollat på det första avsnittet som hade premiär igår.
Jag hoppas verkligen att hon inte alltid låter sådär när hon pratar, isåfall förstår jag inte hur hennes pojkvän orkar.
Följer blondinbellas blogg varje dag bara för att jag inte har så mycket för mig. Vissa saker som hon skriver om kan vara intressanta och faktiskt ha någon mening. Men efter dom där 3 minuterna med hennes tvdagbok så är hon bara en liten stockholmsfjolla igen. Ursäkta ordvalet, men kan finner inga andra ord !

Aja, nog om de.
Imorse vaknade jag med magknip, alltid lika roligt. Speciellt när man kliver upp ur sängen och ser att en bomb slagit ner här hemma. Jag gick och la mig runt tio igår, och då satt Ted fortfarande uppe och kollade på tv. Va ganska städat när jag la mig, men när jag kliver upp är de grejor i hela vardagsrummet. Vad är de med killar som får dom till att INTE städa? Ted tycker aldrig att de behövs plockas undan eller någonting. Han säger bara: men de där är väl inge mycket?
Aaaarh, också jag som är pedant på de. BRAVO :P
Ne, men jag plockade undan lite och sedan gick jag ner och bokade tvättstuga på fredag.
Tänkte att jag skulle städa av riktigt då, och tvätta och greja. Så de är fint till jul :) Kommer inte att ha tid med de någon annan dag. Måste ju handla julklappar och hitta någon fin klänning till julafton också :)
Jobbigt att pengarna inte rullar in förrän på måndag :/ Tur att Ted hittade en annan som kunde jobba åt honom då, annars hade det varit kört !

Jaja, nu ska jag sätta mig i soffan och invänta våra bästa år :) Den serien är verkligen inte bra, men jag måste ändå absolut se den :P Så är de när man inte har något jobb utan bara går hemma hela dagarna :P

Ha en bra dag

9 DAGAR KVAR!

till Julafton, och jag har inte handlat klart mina julklappar :/ De betyder alltså att jag måste brottas med stressade människor ute i birsta den 22:a och 23:e .. Eller jag har väl inga större problem med de, de är väl snarare Teds gnäll om att de är varmt och trångt :P haha!!

Helgen som varit har faktiskt varit lugn och skön, men ändå inte bara en massa soffliggande.
I lördags så va vi ut en sväng med alla Teds grabbar. Och igår så va de bara en massa mys :) Höjdpunkten va väl att jag och Ted åt middag tillsammans för en gångsskull. En mysig sådag också. Jag gjorde jättefint i köket med massa ljus och jaa. bara massa mys. :) Jag kan säga de att det är ungefär 1-2 gånger i  veckan som vi äter tillsammans.. Knappt de ibland. Ted jobbar ju alltid till 20.20 på kvällarna, och då har jag ätit för längesedan. :(
Men de blir ju extra mysigt när de väl händer att vi äter tillsammans då :)

Ja, idag hade jag tänkt att städa lite.. Rensa nå garderober osv. Sedan så är de väl inte så mycket mer planerat.
och i veckan så hoppas jag på att de blir massa jobb :) Vill ha pengar efter jul så jag kan handla massa på rean :D

Jaja, nu ska jag bädda sängen och sedan ska jag invänta våra bästa år:)

Ha en bra dag


Fredag

Ovanligt att jag somnade så fort jag la mig på soffan efter att ha gått igenom lite bloggar.
Gick och la mig i sängen runt tolv tiden och älsklingen väckte mig halv tolv imorse. Jag förstår inte hur jag kan sova så länge. Förr i tiden så va jag uppe senast nio, oavsett när jag gick och la mig. Kanske börjar bli gammal? I dont know.

Idag snöar de massor :D Och de är jag sjukt glad över, lite jobbigt bara att jobba kväll när de snöat så mycket. Jag som är åkrädd för tusen :/ Hoppas att de går bra iallafall :) Ser faktiskt framemot att jobba idag, tänker på att jag kommer få pengar, så de är väl de som peppar mig:) Tråkigt bara att jag missar IDOL finalen :( Men jag håller alla mina tummar för Kevin. Vinner Alice så är denna värld sjukt orättvis.
Jaja, nu ska jag parkera i soffan och invänta våra bästa år :) Sedan måste jag hoppa in i duschen, och göra mig klar. Har lite grejor jag måste fixa innan jag ska jobba också.

Hej på er!

Lite småpengar iallafall

ja, har jobbat idag. Gick oväntat bra, dock så har jag massor med huvudvärk och har haft de sedan jag klev innanför dörren hemma. Lite ovan ljudnivån i fikarummet och tempot när man jobbar bara, har ju inte jobbat på en månad så :P
Blev erbjuden jobb imorgon kväll och på onsdag eftermiddag också, självklart tackade jag ja :)
Har även sagt att jag kan jobba vid jul om dom skulle behöva vikarier. Hoppas på att kunna få jobba lite grann innan året är slut iallafall :P

Nu gör jag inte mycket alls, har nyss satt mig vid datorn och tänkte att jag skulle kolla mailen en snabbis. Sedan så blir de mys på soffan med Älsk! Har städat och plockat undan lite sedan jag kom hem så nu är jag jäkla mör i hela kroppen.
Kommer nog att somna tidigt ikväll, och tur är väl de, annars brukar jag ligga vaken till 2 halv 3 och höra både Ted och unique snarka för tusen. Förut så somnade jag alltid på soffan, hatar att somna när de är tyst, då känner jag mig så ensam och då har jag så mycket att tänka på också blir jag uppstressad över allt som är. Helst av allt så vill jag att Ted ska spela ett spel som låter mycket .. :P Konstig jag :D

jaja, har inte så mycket mer att skriva för tillfället. Återkommer imorgon om jag hinner innan jag ska iväg och jobba:)

SOV GOTT



Bjuder på en sån där lagomt härlig fyllebild på mig och min kära vännina Malin.
Bara för vi är bäst:D

Goddag

Sitter och väntar på att våra bästa år ska börja :) 50 minuter kvar,!! Efter de så hade jag tänkt att ta mig en promenad med hunden och sedan ska jag in och ta på mig lite kläder och åka bort till mamma. (ska åka till mamma vid 5):P Mormor och störstastorasyster ska dit och baka, så jag tänkte passa på att umgås lite :)
Förövrigt så händer de inte alls mycket just nu, allting står stilla. Det är som om någon stannat tiden och jag är den enda som lever, HELT DÖTT. :( Iofs ska jag få jobba halvdag på hemtjänsten imorgon :) Och de är ju bra. Bara 4,5 timmar men de är ju bättre än ingenting. Kommer att kännas lite konstigt bara med tanke på att jag inte jobbat där på ca 1 månad. Men de går nog bra, om jag inte får stressa ihjäl mig. Har ju hört från svärmor att de är rätt så körigt där just nu. Mindre personal och många vårdtagare. Jag får hitta min super energi någonstans inom mig så går de bra:)

Jaja, nu ska jag göra i ordning lite frukost/lunch!

Ha en bra dag

Hej mitt vinterland !

Idag har de snöat sedan jag klev upp, lyckliga jag :D Ska vi äntligen få en riktig vinter?, efter alla dessa år av väntan. I HOPE SO :) Ska snart ta mig en liten prommenad och njuta av vintern, kylan och allt roligt och mysigt på de.
Får se om de kanske är lite tösnö så jag och Malin kan bygga en snögubbe :D Gud så längesedan jag gjorde de, kan inte ens komma ihåg sist. Men de va längesedan, de är en sak som är säker.
Bara för att jag är så tokig i vintern och julen så tänkte jag skriva en liten lista, de bästa med vintern. För alla er som frukar denna årstid och vill krypa i ide. dvs, min syster och Ted . haha

De bästa med Vintern:

1. De mörka kvällarna när man kan tända massa ljus och spela spel med sina vänner utan att ha ångest för att man inte är ute.
2. Brygga snögubbar och "vara barn igen"
3. Åka skidor/snowboard
4. Vad är inte bättre än att efter en heldag ute i snön, när man är kall, frusen och blöt ta ett varmt bad och sedan ligga på soffan under täcket med en kopp varm choklad och en bra film.
5. Julen så klart, julen är den bästa tiden på året. Massa mys hela tiden, ljus, glitter och underbara människor.

Ja, är de inte underbart så säg? Vad tycker du är de bästa med vintern/julen ? Lämna en kommentar:)

Nu ska jag ta mig ut på en prommenad :) Ha en trevlig kväll.

Tar mig en snabbis

och kollar lite bloggar nu när kevin badar :) sitter och kollar på honom här från datorn :P När man är med Kevin så är de 100% superenergi som gäller hela tiden. Jag förstår inte hur han orkar hålla igång. Han är jättedålig att äta och har alltid varit, men endå så går han på alla cylindrar hela tiden.
Känner mig trött som fan, och kommer nog somna så fort Ted kommer hem :P Haha, går väl och lägger mig samtidigt som lillebror kan jag tänka mig.

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på! Ted börjar inte förrän klockan tre imorgon så då kan han vara med och hitta på något också :) Så synd att han alltid jobbar när Kevin är här. Iofs så jobbar han hela tiden, men de hade ju varit roligt om han va ledig nu när Kevin är här. Han vill ju hellre vara med Ted än med mig:P

Jaja, nu ska jag skynda mig att läsa färdigt lite bloggar innan tornadon ska upp ur badet:P

Nu är de helg igen

Ja, veckorna bara rasar iväg. Redan 2:a advent :) Känns härligt att vi börjar närma oss jul nu, julen är den finaste tiden på året enligt mig. Årets höjdpunkt är just julen, även om de kan vara stressigt och jobbit i börsen så är de på jul då man får träffa dom människor man tycker som mest om, äta god mat och bara umgås. Alla är glada och trevliga, allt är underbart. Den här julen kommer dock inte bli som jag hade hoppats. Lite jobbigt nu när alla mina syskon har egna familjer och vi inte träffas på jul. :( Känns tungt för mig, kunde jag så skulle jag vara på alla ställen samtidigt, men de går inte. Vi får se hur de blir nu till jul..

Idag kommer lillmonstret :D Tur att jag har hunnit piggnat på mig en aning innan han kommer:P Känner mig faktiskt riktigt pigg idag, ska snart ner till tvättstugan och sedan hade jag tänkt att damma av lite och dammsuga. Blir så fort dammigt och skit när man har hund :) Men våran hund är värd allt besvär.
Jag har alltid sagt att när jag flyttar hemifrån ska jag aldrig ha något djur. ALDRIG. men en vecka efter vi flyttat så flyttade unique till oss, och nu kan jag inte tänka mig annat än att hon ska vara här. Jobbigt bara att hon börjar bli gammal :( Men, men .. De är ju de som livet går ut på, bli gammal och slockna.

Jaja, nog med skitsnack. Måste springa ner till tvättstugan nu!

CAIO

Torsdag.

Ja, de regnade ju fan igår. Men nu har de frysit på lite och lite mer snö har kommit :) Mys.
Har precis kommit hem från ICA MAXI, jag och älsklingen har varit och handlat så nu får man inte in en tandpetare i frysen :) Skönt ändå att handla så man har mat hela månaden, eftersom jag och Ted är experter på att göra av med pengar så är de tryggt att veta att vi kommer få äta varje dag:P
Nu sitter jag och väntar på att Malin ska svara på msn, så vi kan springa ner i tvättstugan en sväng och boka tvätttid! Jag har inga rena kläder nu :S Jobbigt läge. Men de ordnar sig alltid, i värsta fall får jag ta en tvätttid mellan 6-10 på morgonen.
Imorgon kommer lillebror hit:) Längtar... Kommer att bli så himla roligt att få träffa honom igen! Han är så jäkla söt, också är han helt besatt i Ted, allting är teds. Haha,. När pappa kom hit och hämtade honom sist så satt han och kolla på TV. Så pappa kom in och frågade: Vad gör du då Kevin ? Kevin: Jag kollar på Teds storTv.  :P Cuitepie!

Jaja, ska ta och ringa Malin nu eftersom hon inte har vett nog att kolla sin MSN :P



Lillebror, sötast kanske ?

MAAAT

vill att Ted ska komma hem nu, och att Alex ska komma hit så vi kan äta tacos :) Mums, är super hungrig !

Kollade på Forrest Gump förut, så otroligt bra film.. Blir lika ledsen varje gång jag ser den! Sedan så har jag inte gjort så mycket mer. Gått bort till ICA trots all slask, och tagit mig en dusch.
Ska sätta mig framför TVn nu och kolla på Lugana Beach och invänta Ted.

CAIO

Uppe med tuppen !

Hade så ont i halsen i morse att jag bara låg och väntade på att Teds väckarklocka skulle ringa!! Ville inte kliva upp innan Ted, :P Ja, väl uppe så va jag rätt så pigg! Klädde på mig och går ut med unique. Vad möts jag av utanför porten?? 1-2 DECIMETER SLASK!! jävla helvete, inte har dom vett nog att skrapa vägen in till våran lägenhet heller. Fy fan vad less jag vart. Men de va bara att gå, hunden måste ju göra ifrån sig. Så där går jag, jätteförkyld, nikeskor och skit arg. Svär för mig själv under hela vägen, så otroligt less.
Jaja, skulle egentligen gå bort på affärn och handla till tacosen idag, men de vägrar jag . Ted får handla när han slutar. Jag ger mig inte ut i de här vädret mer än nödvändigt (dvs. med unique).

Det jobbiga med att vara uppe så här tidigt är att ALLA sover, så man har ingen att prata med. Det är bara massa skit på TV´:n, och ingen har skrivit i nån blogg eller laddat upp bilder sedan igår :( Så det finns absolut ingenting att göra. Funderar på om jag kanske ska slå igång en film och lägga mig på soffan under täcket. Ta en kopp varmchoklad och bara må gott. Eller städa? Kan inte riktigt bestämma mig. Vet inte om jag ska tvätta eller inte idag heller. Det skulle ju verkligen behövas, men orken finns inte i kroppen att springa upp och ner för våra trappor. Inte idag, om jag vilar idag kanske jag är pigg nog att springa i trappor imorgon :)

Ne, de blir nog mys på soffan med en bra dramafilm :) ha en bra dag, trotts detta skitväder

Men hur ska du ha de?

Du som bestämmer. Snö eller inte snö ?? Efter en hel dags snöande så har de gått över till regn nu :( BLÄ! Aja, de har kommit så mycket snö så allt kan ju inte försvinna.
Men jag förstår inte hur de kan vara kallgrader på dagen och plusgrader på kvällen? Borde de inte vara tvärt om ? :S Aja, nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas på att kunna få sov riktigt inatt, utan att vakna av att halsen och näsan är igen täppt och jag knappt kan andas !
Funderar på om jag kanske ska kliva upp tidigt imorgon när Ted ska till jobbet. Så jag får lite gjort. Borde sova och vila, men jag klarar inte av de.. Blir så fruktansvärt rastlös, ibland förstår jag inte att jag kan ha saker att göra hela dagarna även fast jag är arbetslös. Hittar alltid nåt skåp som måste städas eller något annat som ska göras :P Jag är inte riktigt klok!

Aja, god natt

Vilken lättnad

trodde att jag skulle bli utan snö den här vintern när de regnade i lördagsnatt. men idag har de snöat hela dagen :) Så underbart, så nu är de nog mer snö än vad det varit hittills trots att allt regnade bort :) Happy me!'

Är inte så himla pigg idag, tog mig bort till ICA och köpte lite ljus och grejor men orkade knappt gå tillbaka, fick "panikkallsvettningar" och helt slut i hela kroppen :/ Jobbit som fan, VILL INTE VARA SJUK !
Har legat på soffan hela dagen idag också, tyckt synd om mig själv och kämpat mot mitt snor.
Hoppas att jag är lite piggare imorgon iallafall, då ska jag tvätta hela dagen. Och sedan kommer Alex hit och ska leka med Ted, så då är de bra om jag inte har sån där sprängande huvudvärk som man kan få vid förkylning.

Till helgen kommer lillebror hit och ska stanna till på söndag :) Ser framemot de jättemycket, träffar honom så sällan också är han ju så himla söt och rolig att man bara vill äta upp honom ! Snart får han glasögon också, då kommer han att vara extra söt :) En treårig liten proffessor ;P
Måste försöka ta mig ut till birsta nåt också, och köpa dom sista julklapparna ! Lika bra jag gör de medan jag har pengar kvar:P Nästa månad kommer jag bara att få 2000:- :/ ´Tur att jag har en gubbe som jobbar också, men jag känner mig så otroligt dum när jag inte kan betala för mig!! Måste få ett jobb snart, har skickat runt lite ansökningar men inte hört något än. Funderar på om jag kanske ska börja plugga också ! Så blir de en aning lättare att få nåt jobb.
Vill jobba inom vården men dum som jag va gick jag barn och fritid. (Jätteroligt, men ingenting som jag vill jobba med) Funderar nu på att plugga till undersköterska och sedan fortsätta på den vägen. Men vi får se hur de blir. Även om jag pluggar så måste jag ha nåt vikariat/extrajobb.

Jaja, nu ska jag kolla på Laguna beach och vänta på att älsklingen kommer hem . Han slutar sent idag också :(

Ha en trevlig kväll

Bättre nu än aldrig,

skriver alldeles för sällan nuför tiden, har sagt att jag ska skärpa mig:P Men jag har annat för mig på dagarna.
Idag har jag varit dålig och bara legat på soffan hela dagen, börjar få feber och känner mig inte alls pigg.
Käkar vitaminer och ipren så snart blir jag pigg igen :)

I lördags va vi i bergeforsen och firade min moster som fyllt 50 år :) Hade jättetrevligt, åt god mat och hade introtävling, riktigt rolig. Men fram mot slutet fick jag så ont i halsen och huvudet kändes som en snorfylld ballong :( Hua! Men annars va de bra.
Igår så sov jag till klockan 1 :/ Inte allt för bra:P Jag som inte vill vara vaken hela nätterna för att jag sover så länge :P Men, men. Efter att ha vaknat och huvudvärken lagt sig så gick jag bort på affärn och handlade lite, Malin kom hem till min och vi bakade ett pepparkakshus:D Inte väldens finaste, men va fan. Är de hemgjort så är de. Lite gulligt är de iallafall !
Ska baka ett hus till Malin någon dag också, och dricka lite glögg:) Mys.

Ne, nu ska jag lägga mig på soffan igen. Älsklingen kommer snart hem också! Då blir de film och mys :)

Kram


RSS 2.0