Sommar

Skönt att det äntligen är sommar på riktigt :) Man blir lite piggare!
Tråkigt att jag inte har någon dator så det blir så långt mellan uppdateringarna.. Men så är de!
Händer inte så mycket nu heller, jobbar lite grann och de är väl allt!
Har varit sjukt lite jobb den senaste tiden:/ INTE KUL! Men snart går jag på schema så då slipper jag vara orolig:)
I veckan hoppas jag att jag får mycket jobb, sedan är det ju vårruset på tisdag, Lilla Amanda fyller år på onsdag och sedan nästa måndag fyller jag år:D

Igårkväll kom Emelie och Patrik och hämtade mig, så jag spenderade hela kvällen med Emelie och Patrik jobbade :)
Vi sjöng som nå dårar till massa "Ååå, kommer du ihåg den här-låtar" haha;D Tur ingen hörde oss iallafall, för jag kan inte påstå att vi är några sångfåglar direkt:P
Sedan kollade vi på Mamma Mia, eftersom jag är lite efter så hade jag inte sett den än! Skitbra film iallafall:D

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på? Får väl se om det dyker upp något:)

HEJPA!

TJO!!

Fy tusan vad skönt med vår :D UNDERBART !! de betyder att jag fyller år snart också, knappt en månad kvar:D
Snart sommar också, i sommar ska jag jobba som ett tok. Ledig vecka 31 så då blir det naturligtvis rättvik för hela slanten :)
Har haft ett par jäkla veckor nu om jag ska vara ärlig, dåligt med jobb så jag har varit orolig över de. Och sedan har jag funderat mycket över livet, vad jag vill göra osv.. Tänker så mycket ibland att jag blir galen på mig själv.
Har också funderat över de här med vänner, så jäkla många människor som jag trodde stod mig nära, som jag kunde lita på. Men så är inte läget. Enda gången det passar att höra av sig är när man har problem eller om det handlar om att supa sig redlös.
Tråkigt men sant !:( Känns så tråkigt bara tycker jag, varför ska jag alltid lyssna och ställa upp när ingen kan lyssna på mig när jag behöver de? De är inte ofta jag ber om råd eller så, eftersom jag gärna håller saker och ting för mig själv så länge det är möjligt. Men dom få gånger jag verkligen behöver någon så finns det ingen där!
Dom få riktiga vänner jag har bor så långt borta att det är ingen man direkt åker till en eftermiddag för att man bara vill umgås en liten stund!!
Ibland känner man sig bara så himla lurad, och därmed känner man sig så förbannat ensam många gånger.


Som jag sa tidigare så har jag inte jobbat så jäkla mycket den senaste tiden . Vet faktiskt inte riktigt vad jag gjort, tiden har bara runnit iväg ! Tråkigt att man inte tar vara på en lediga tid man har när sommaren snart är här och det innebär massa jobb. Ska bli ändring på de!!
I helgen ska jag jobba arslet av mig iallafall.
Delad tur fredag, heldag lördag, delad tur söndag och dag måndag.
Kommer att bli lite halv jobbigt när man inte varit så aktiv men de ska jag nog klara av:) Bara man tänker på att man tjänar pengar så brukar de flyta på rätt bra :)

Lillasyster är här så jag ska joina henne i soffan och se klart på filmen innan hon slocknar :P

RSS 2.0