Äntligen !!

Nu håller de på att packas för fullt :) Synd bara att väskan som jag trodde skulle räcka inte gör de. haha,!! Jag har med mig så mycket tjockkläder :P
väntar på att ted ska komma hem från ovansjö så vi kan packa hans grejor och se hur vi ska få plats med allt :)

Igår va jag i birsta med Hanna. yrade runt en stund och sedan vart vi less och for hem, ska handla idag istället ..
När jag kom hem från birsta satt jag och väntade på att älsklingen skulle komma hem,men han kom bara hem en snabbis och sedan va de nå grejs på ICA klockan sju . Runt halv tio kom han hem, så då drog han med mig på en långpromenad runt eljuspåret.. SNACKA OM POWERWALK, min pojkvän är inte riktigt klok. när vi kom till första uppförsbacken så kändes de som om jag gått 4 mil, hade en hemskt tryck över bröstet och det pep bara när jag andades. Någon som har fått sjukt dålig kondition ?:S Efter halva vägen kände jag mig död, men de va värt de.. När vi kom hem va jag skittrött och har sovit jättebra idag. Vi har sagt de nu att vi ska försöka ta en promenad tillsammans 40 minuter varje kväll. De behövs verkligen, de är ju skönt att ted tycker de är skönt att promenera också, då kommer jag verkligen ut, om jag gnäller så fortsätter han bara istället för att stanna. Jag behöver den sortens männsika som driver på mig för att jag ska orka. Plus att det är mysigt att gå med honom :)

nu ska jag hoppa in i duschen och få på mig lite kläder innan gubben kommer hem !
ska berätta om resan på söndag när jag kommer hem igen :)

Ha en trevlig helg .


Gå och lägga sig ?

Ja, om de ändå vore så väl .. Är trött som tusan, har inte alls sovit bra inatt.
Har sånna hemska magsmärtor på nätterna, ska ringa till doktorn när jag kommer hem från fjällen så jag får se vad de är för nåt. Kanske bara beror på oror också ? vem vet..
Nu ska jag göra min iordning och sedan ska jag springa till bussen. hanna ska hämta upp mig på navet 11.21 och sedan börjas de !:P Känner mig inte allt för pigg för att springa på birsta idag, är lite smått irriterad också. men de går nog över när jag kommer ut och träffar lite människor :)

Jaja, har lite att göra innan jag sticker ! CAIO .-.

Städa hela dagen !

Ställde klockan på 9 imorse och klev upp och plockade ihop lite. Klockan 10 hade jag tvättstuga så de va bara att traska ner dit. Hade inte så mycket tvätt den här gången. Skulle mest tvätta mattor osv.
Sedan så har jag städat ända fram till nu. STORSTÄDAT bokstavligt talat.
Städnarkoman som jag är så rev jag även ur alla saker i badrummet och skurade väggar och alltihopa. Lite drygt att göra de själv bara. Malin och ajg brukar oftast storstäda tillsammans hos varandra, de är trevligare så. men inte den här gången.
Men när allt är klart så är de så jäkla skönt att bara sätta sig ner och vila kroppen.
Tänkte att jag skulle göra en sån här storstädning så de är rent och fint när vi far iväg på torsdag. Jag vill inte börja med att städa de första jag gör när jag kommer hem från fjällen. Då kommer man att vara hyffsat mör.

Imorgon ska jag följa med Hanna när hon ska besikta deras bil, och sedan ska vi fara och handla lite inför torsdag. Tänkte även svänga förbi mamma och hämta skor innan jag åker hem på kvällen.
Så nu vet du att jag kommer och hämtar skor imorgon ;) Haha, !! Mamma berättade att hon läser min blogg, de är ju trevligt. Men nu kommer hon ju bara klaga på att jag berättar saker som hon redan vet . Och de är ju inge roligt! haha..
Min mamma brukar bli galen på mig för att jag pratar så mycket, så när jag pratat med henne en timme konstant när man hälsar på så den 1000:e gången jag säger: Mamma, och vet du då.. Då suckar hon bara! HAHA!
Men hon är en höjdare på att prata själv så hon ska inte säga så mycket :P

Nu ska jag göra i ordning lite mat och sedan ska jag kolla på that 70's show innan det blir en långprommis med hunden :) Det är ju superskönt väder idag även fast solen inte lyser.. Synd bara att jag har varit inne och städat hela dagen. men eftermiddags promenader är också sköna :)

CAIO !




Trååk

Älsklingen är på något möte på ICA och jag vet inte när han kommer hem. Jag har sjukttråkigt iallafall, de är en sak som är säkert. Internet är segt som tusan också, vet inte vad de är som har hänt, men så är de.
Har precis kollat på familjen annorlunda, jag är glad att jag inte har 10 barn att roa. Fy tusan. Handla mat för ca 12000 i månaden. Hua. BARA MAT liksom !! Ne, den dagen jag får barn så nöjer jag mig med högst 3 barn. de är ganska lagomt. Själv så har jag ju 5 syskon, men det är bara jag, emelie och Jannice som har både samma mamma och pappa. Dom andra tre har mamma och pappa på sidan av. Men vi ha aldrig bott alla syskon tillsammans på en gång eftersom det är ganska stor skillnad. Mina äldsta systrar är liksom 32 elr nåt. Men de är skönt att ha många syskon ändå, att ha så många människor som bryr sig. Jag tror nog att jag inte skulle vilja vara ensamt barn, gud så tråkigt.
Jag har jättebra kontakt med speciellt Jannice och Emelie och de är jag superglad över. Ser dom som mina bästa kompisar. dom vet allt om mig och vet hur jag är. Visst kan man bråka, men de är sånt som syskon gör. Men man vet alltid att vi finns där för varandra i ur och skur.
Jag är så hemskt tacksam över min familj och den kontakt jag har med dom.
Dessutom har jag världens bästa föräldrar som lärt mig allt jag vet. Dom har fått mig att bli den tacksamma männsika jag är idag. Lärt mig att uppskatta de små sakerna, som vänner och familj. Och att pengar inte är allt så länge man har varandra.

Jag älskar min familj mer än något annat !
Ni är det bästa som finns ..
Mamma, Pappa, Jannice, Emelie, Linda och Kevin, ni är ljusen i mitt liv.
Mammas gubbe Kjell är också en underbar männsika. Lite svårt att få ett intryck av honom men han är en stor del i mitt liv också !

Ja, så känslosam blir jag av att tänka på min familj :P Men dom är verkligen den bästa familj jag någonsin kunnat fått.
Jaja, nu ska jag ägna lite tid åt min lilla hund, :)
Go' kväll !

Gud älskar mig .

Jag vet inte vad jag har gjort nu för att allt ska gå min väg. Tidigare dagar så har allt bara varit bajs, förlorade mot hanna på betapet helatiden och fjällresan blev bajs osv..
Men igår vände min tur, jag ägde på betapet. Och Ted ringde precis och fjällresan till helgen blir av :D Jag är så sjukt glad. Längtar som tusan nu.. Lite jobbigt att de är lite att göra . Speciellt för Hanna och fredrik som måste fixa en takbox osv.. Jag och Ted måste fara till Mamma och hämta ett par skor som jag ska låna, eftersom jag inte har någa vettiga skor. Också måste jag fixa ett par "vindbyxor". Har ju fleecebyxor och underställ så jag vill hellre ha ett par vindbyxor istället för ett par tjocka täckbyxor som man svettas och fryser i omvart annat.
Ted måste hämta sin bräda i ovansjö och hans täckkläder. Plus att vi måste flörta med hans föräldrar så dom kan ha unique medan vi är borta.  Jobbigt med inpuls resor :P Men de blir oftast roligast då också. När man inte hinner planera så mycket utan man bara gör de som faller en in :)

Ja, nu ska jag ut med unique och sedan ska jag ner med lite grejor till förrådet och greja lite  :)
Måste kolla så jag har allt jag behöver till helgen också, så de inte är något jag måste införskaffa mer än byxor !!

Have a nice day !

Söndag .

Idag har de varit ett väldigt farande. For till Hanna och Fredrik när  vi vaknade, :) Sedan så for vi till farmor en sväng, fikade och surrade en massa. Va skönt att se att hon blivit så pigg med tanke på allt som varit :)
Efter de så bar de iväg till pappa och nu är vi äntligen hemma.
Ska spela någon omgång betapet med Hanna och sedan blir de väl någon film eller så.

Får se om Ted kanske har riktig tur så han blir ledig till helgen så vi kan fara iväg. Men chansen är inte så jättestor, de beror på om en tant på ica vill byta helg med honom. Jag håller alla mina tummar och tår för att han ska få ledigt.

jaja, betapet väntar !!
Ha en trevlig söndagskväll .

De vart till att sura iallafall.

Blir inte någon fjällresa av eftersom min negativa pojkvän bara säger att han inte kan byta tid med någon utan att kolla.
Jag blir så jävla less. Man vet ju inte förrän man har kollat, vad är de för problem att fråga ? De värsta man kan få är ett nej !

Depp

Jag, älsklingen, Hanna, Fredrik och lilla Julia hade planerat att åka till Fredriks föräldrars husvagn i gräfåvallen v.10, men det vart något fel i komunikationen så husvagnen va redan bortlovad utan att fredriks pappa visste de. Så nu vill vi åka till helgen istället, men det beror ju helt på om Ted kan fixa någon som jobbar åt honom.
Han skulle gå till ICA runt tre tiden för att se om han kunde få ledigt. Jag hoppas verkligen att han får ledigt. Annars kommer jag att vara jättedeprimerad i några dagar. Hade verkligen sett fram emot att komma iväg ett tag och ta de lungt och bara mysa och ha de bra. Men, men .. Jag ska inte hoppas på förmycket, då kommer jag bara att bli så besviken i slutändan .

Idag håller jag på att tvätta, ÄNTLIGEN . har varit utan tvättmedel ett tag så det är massvis med tvätt. Ska bli skönt att få lite rena kläder. Har inga rena strumpor heller så just nu går jag omkring i tjocksockar som sticker sönder mina fötter.
Får se om vi hittar på något ikväll, eller om jag ligger hemma och är sur för att Ted inte kan få ledigt :P Vi får se..

Nu ska jag ner i tvättstugan igen, se om kläderna torkar någongång .


Jag vill åka till fjällen .
Den här bilden tog jag förra året när vi va i vemdalen med skolan ! Myys, längtar tillbaka.

Nu va de Fredag igen

Har inte speciella planer idag förutom att kolla på let's dance ikväll :P Ska nog bara ta de lungt, skriva ut lite cv:n och personliga brev så att jag kan gå och söka jobb på måndag. har sökt lite jobb, men får tyvär ingenting. Önskar att jag vore 40 år ibland och hade massa erfarenheter och en bra utbildning. Men så är tyvär inte läget.
Jag håller allvarligt på att stressa sönder över att jag inte kan gå något jobb någon gång. Har till och med börjat att blöda näsblod flera gånger om dagen bara för att jag är så stressad och orolig. Min skalle kommer snart att kracha. Och alla bara tjatar på att jag måste skaffa ett jobb. MEN VA FAN FÖRSÖKER JAG MED DÅ ??? jag söker och söker, men tyvär så får jag inget jävla fucking jobb. Men ingen kan fatta hur svårt de kan vara att få ett jobb när man inte har någon vettig utbildning eller inte kan någonting.
Har sökt lite som personlig asisstent också, men då är problemet att dom flesta anonser man ser om personlia asisstenter så är vårdtagaren allergiker och man får inte ha pälsdjur hemma. Måste jag ta dö på hunden för att få ett jobb?
Ja, hua.. Mår verkligen inte bra nu. kan inte sova på nätterna heller. Ligger bara och tänker på vart jag ska söka jobb och vad jag ska säga för att jag ska få ett jobb.. Jag tänker på alla som klagar hela tiden, som mamma och pappa. Dom vet ju inte ens hur mycket jag försöker, varför klaga ?

Jaja, !
Igår for jag och Ted till Hanna och Fredrik.
Jag och Hanna gjorde en jättemumsig tacotårta som jag absolut måste göra någon fler gång. Supergott..
Synd bara att jag vart tvungen att ta en extra lång promenad i morse för att gå bort den där tacotårtan. men de är ju skönt väder så jag dog ju inte :P
Ska dansa dansmatta nu och bränna lite kalorier innan våra bästa år börjar. Sedan blir de ännu en lång prommenad.

CAIO



GE MIG SOMMAR !

Birsta

Ska följa med Hanna när hon ska shoppa lite kuddar och grejor till deras nya soffa :) Synd bara att jag måste göra det jag verkligen hatar på vintern, ÅKA BUSS !! Busschauförerna kör ju som om dom har bly i skorna. Det gillar jag verkligen inte !

Dax för den 25:e att komma nu .. Vill ha pengar !! Har ingen fondation kvar. Hittade någon gammal i sminkväskan men den är sämst så nu är jag orange fläckig i ansiktet :@ Klarar inte ens av att gå förbi spegeln .. Hua. Känner mig som en liten fjortis som inte vet hur man sminkar sig. Det är för sent för att tvätta av sig sminket nu också eftersom jag snart måste gå ut med unique innan jag ska iväg. !

Jaja, måste plocka i ordning väskan och ta en snabb titt i nya veckorevyn innan jag går :)

Ha en trevlig dag


Söndag !!

Är för ovanlighetens skull pigg idag. Även fast jag gick och la mig halv ett och ställde klockan i morse.
Har tagit mig ett uppfriskande promenad med hunden och nu väntar jag på att familjen Wiklund/Fahlberg ska komma hit :)

Jag och Gubben kollade på Bruce den allsmäktige igår, jag har inte sett den förut men den va faktiskt bra :)
Dock så va de lite konstigt att se Jim Carey så serriös vid vissa tillfällen :P han är ju en sån där galen människa som man ser i cabel guy osv !:)

Älsklingen är sjukttråkig idag, sitter och spelar något tråkigt spel som inte jag gillar :P Han är väl lite less på att jag ber honom att spela Halo3 eller bad company hela tiden :P Haha !!

Jaja, ska mysa lite med unique innan vi får främmande :)

CAIO!

Mitt hjärta <3






Jag älskar min sambo så jäkla mycket! Trodde aldrig att jag skulle hitta någon som honom.
Han ställer alltid upp för mig och finns vid min sida när livet är jobbigt !
Ted Broman<3 Guds underverk.


Vill även säga till mina kära familj och mina syskon att ni är väldens bästa människor.
Vet inte hur livet skulle vara utan er, men ni är mer än guld värda<3 Underbara ni .
Jag älskar er!

valentines day

Ja, och här sitter jag ensam :P Älsklingen jobbar till klockan åtta. Så sedan kanske jag får lite alla hjärtans dag mys!! Har dammsugit och plockat lite idag, mer än så har inte blivit gjort. Ska kolla på lite repriser av pogram jag missat under veckan om en stund:) Imorgon kommer kanske Hanna, Fredrik och julia hit och hälsar på . Ted är ledig imorgon för en gångs skull så de skulle vara roligt att göra något.

Gårdagen va kanon, jag och Unique tog bussen till stan där vi stod och frös ett tag innan Hanna hämtade upp oss.
Sedan så for vi hem till Hanna och lekte med Julia osv:) Hade jättetrevligt.
Sedan så for jag hem, jag och gubben skulle kolla på en film, men jag somnade efter 5 minuter :P Ovanligt !! Sedan vaknade jag i panik och kollade på klockan 5.15 och Ted låg på soffan och sov han också !! Lite trött vi måste ha varit. Så Ted skyndade sig och sprang ut med Unique stackarn som inte hade fått varit ute på jättelänge. (brukar gå ut med henne innan vi lägger oss runt elva ,tolv.) Sedan så la vi oss i sänger och fortsatte våran skönhetssömn :P

Jaja, nu ska jag parkera framför tvn :) Just ja, jag har sökt jobb nu som personlig assistent :) Hoppas på att jag får nåt! Håll alla era tummar för mig !

Lite bilder från gårdagen :)



MammaHanna och Julia


Sörberges Prinsessa :)


Familjen Wiklund/Fahlberg


Världens sötaste Julia som jag ska röva bort :)

Ha en bra ALLA HJÄRTANS DAG !

09,21

Ja, sitter och väntar på att klockan ska gå fortare nu så jag kan åka till Hanna !
Ställde klockan på 9.00 men vaknade klockan 8.00 istället !! DRYGT . nu har jag redan gjort mig klar för att åka, men de är ju så att det är TVÅ TIMMAR kvar :( SUCK. Fördriver tiden med att lyssna på nordman och spela lite på king :) De funkar ju de också. Ska snart slänga i mig lite frukost också, !
Ska ta med mig unique till Hanna sedan också, hon har ju åkt buss med mig förut och då gick de bra. men jag gillar inte att åka buss med henne, hon kan ju aldrig sitta still :P också måste jag ha henne i knät för annars flyger hon omkring som en vante när bussen svänger ! Min hund är ingen vanlig hund kan jag lova. Inte ens i närheten av andra hundar. Ibland funderar jag på om hon tror att hon är en männsika (ett barn). Haha !!

jaja, lite frulle i magen nu så är jag fit for fight :)



WONDERFUL !<3



THE END

Har precis badat mina fötter och gjort dom fina, plus att jag har badat mig själv så jag är så ren jag kan bli nu :) Väntar på att håret ska torka så jag kan måla mina naglar någon gång. Jag gillar inte människor som har långa, omålade naglar. Det ser hemskt ofräsht ut, man kan se minsta lilla smuts under nageln . Så därför måste jag orka hålla orning på mina naglar också :P
Ska åka till Hanna imorgon iallafall! Längtar som tusan efter att få komma ifrån njurunda ett tag, de händer ju inte allt för ofta:P
Sedan ska jag nog bara mysa med älsklingen på kvällen, han jobbat nämnligen 9-20 på lördag :(Snacka om lång dag, hua !
Jaja, nu ska jag borsta ur mitt toviga hår om det går :P

GO KVÄLL




Jag älskar min snygging

!! NY DESIGN !!

ursäkta röran på min blogg för tillfället ! Men jag jobbar på att få någon ordning på min bakgrund :P lite mycket linjer osv, men de kommer nog att bli bra snart :)

Jag hade en god idé på en bakgrund,men som ni ser så är det bara hemskt mycket text och rörigt :P

Malin goes NÖRD

haha, sitter här med skitstora, hemskt osexiga hörlurar och lyssnar på musik. Ted tjatar på att han inte hör nåt på tv så jag får ha lurar på mig:P Känner mig som en jävla datanörd :P
Försöker fortfarande komma på något att göra idag. Vill åka och hälsa på någon, men alla bor så långt borta. Och mamma och semlan ska på håkan hellström ikväll. :(
Surrar med Hanna på msn så jag har ju någon att prata med iallafall. Vill åka och hälsa på henne, men hon klagar på att hon har så stökigt och att jag ska komma imorgon istället :P Men de är ju idag jag har tråkigt !!
Vi får se hur de blir. Jag vill mysa lite med Julia också, och dämpa mitt bebis sug :P haha!!

Jaja, måste återgå till att övertala Hanna att jag och Ted ska komma och hälsa på !!;P

Också torsdag !

Haha, hade onsdag när jag vaknade i morse . Hua vad veckorna går fort !!
Är sugen att hitta på något idag, men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Finns inte så mycket att göra! Försöker att få kontakt med Hanna på msn men det går inte så bra:P Har inga pengar på mobilen så jag kan inte ringa heller!
Jaja, uppdaterar senare. ska stoppa nåt i magen nu innan jag hungrar ihjäl :)

End of the day

Min tvätt hann precis torka till klockan 14.00  :D Jag kan lova att det händer ALDRIG. men idag hade jag tur att maskinerna funkade som dom skulle. Strök all tvätt samtidigt som jag kollade på house och sedan har jag bara väntat på att gubben ska komma hem.
Nu är han hemma iallafall och vi har precis ätit köttbullar, potatis, sås och mammas hemmagjorda lingonsylt !! MUMS.
Patrik kommer väl hit vilken sekund som helst och ska leka med Ted:) Hoppas att han köper med sig något gott som cola ;) Jag vet att jag inte borde dricka läsk.. Speciellt inte cola eftersom det har blivit ett stort och jobbigt beroende som kostar min hälsa och massa pengar. Men idag är jag kanske lite värd de.
Har ju kommit på nu att jag ska dansa dansmatta 1 timme/dagen för att gå ner lite i vikt. Jag tror nämnligen att det är ett jätteeffektivt sätt att tappa några kilon på. Man svettas ju som tusan! Hade gärna velat träna på gym eller så. men jag har ingen att träna med och jag kan inte motivera mig själv till att gå på ett gym och skämmas för jag vet inte ens vad man gör där :P Plus att det är jobbigt att man måste åka in till stan också. Allt kostar ju så mycket pengar, ska försöka klara mig här hemma nu ett tag först. Och sedan när jag fått ett jobb så kan jag unna mig nå träningspass på gym.
Måste verkligen träna upp min rygg som snart inte kommer att hålla något mer. Har absolut inga muskler i ryggen och därför har jag alltid sjukt ont och jag kan knappt ta på den utan att jag skriker av smärta. TILL OCH MED HUNDEN GÖR ONT !! Jag kan faktiskt inte förstå hur jag har kunnat gjort så här med mig själv. Och alla dessa dumma lyft på hemtjänsten har inte gjort de bättre. Har inte fått lära mig några lyfttekniker ingenting och där ska jag låtsas vara duktigt medan jag egentligen vill lägga mig på golvet och gråta och inse att jag kommer själv behöva hemtjänst om jag inte gör något åt min rygg.
Oj, de vart en massa gnäll nu på slutet.. inte meningen men de är skönt att lätta sitt hjärta någongång också.
Hoppas på att någon av mina vänner läser och känner att dom också vill göra något åt sitt liv och börja träna med mig:P

Jaja, nu ska jag läsa lite bloggar till och sedan ska jag mysa med min bejb innan Patrik kommer:)


Tvättdag.

Ja, sprang ner till tvättstugan det första jag gjorde imorse och kollade om de fanns något ledigt. Och de fanns de 10-14 ! Min favorit tid ärligt talat, förut tvättade jag hellre 18-22 men jag har kommit på att de är så jävla drygt. Bättre att tvätta tidigt så har man hela dagen på sig sedan att göra något annat :)
Igår kom patrik hit runt sju tiden och väntade på att Ted skulle sluta. Generös som han va så köpte han med sig maxmat:D Jag hade inte tänkt äta någon middag eftersom de är så sjukttråkigt att göra mat bara till sig själv, plus att jag inte blir så hungrig längre när jag bara sitter hemma hela dagarna.
Ikväll vet jag inte vad som händer, om kanske patrik och ted ska spela eftersom att Ted är ledig imorgon :) Eller så blir de bara nån film eller så !! Vi får se.

Nu ska jag springa ner till tvättstugan och sedan ska jag kika in på amf.se och se om det har kommit in något jobb till mig :P

CAIO !

Tisdag

Gud så trevligt de va igår, lite ledsamt när dom skulle åka hem (Hanna, Fredrik och Julia). Hade lust att kidnappa julia och försvinna men jag tror inte att Hanna och Fredrik skulle bli så glada då :P
Ja, vi surrade en massa och hade trevligt. Fredrik va mest upptagen med dansmattan så jag och hanna satt och roade julia och kollade på. Först va Fredrik bestämd att han absolut inte skulle dansa dansmatta, men jag tror nästan att han vart sugen att köpa en :P Haha, lite roligt med en kille som våga gör sånna saker annars ska killar inte sjunga singstar elr dansa dansmatta för de är en "tjejgrej".. men fredrik vågar ta fram sin kvinnliga sida han :P
Synd att inte Ted va hemma bara :(

Ska bjuda på lite bilder idag också tänkte jag :P


Världens bästa Hanna och Sötaste Julia :)


Fredrik goes dansmatta


Men söt då :)


Denna heta bild bjuder jag på :P


Ett stycke sötnos !


Rubrik

Ställde klockan på 9 imorse, och tänka sig.. JAG VAKNADE och jag klev upp. Helt otroligt.
Insåg att jag kan inte ligga och sova fram till klockan tolv varje jävla dag. Så nu har jag duschat och gjort mig ordning. Väntar på att Hanna och Fredrik ska komma, men de lär väl ta två timmar till :) Älsklingen ligger fortfarande och sover, men de får han göra. han jobbar ju och står i så de är han värd.  Han börjar inte förrän klockan tolv idag :)

Igår kom Patrik hit och umgicks med Ted, dom spelade xbox och jag tittade på :P Haha, jag tycker faktiskt att det är roligt att kolla på när dom spelar, jag blir som en liten kommentator på sidan av liksom ! haha..
Jag måste bara berätta att Patrik är världens segaste person, :P haha. Inget illa menat Patrik, men de är så de är.
Igår runt 16.45 pratade Ted med patrik och bestämde att Han skulle komma hit och han skulle äta här ! Vi skulle bara kolla klart dom sista 10 minuterna av Rambo så skulle jag börja med maten, men när jag tänkte efter så kom jag på de att patrik är lite seg så jag väntar 30 minuter med maten . Så jag väntade och sedan lagade jag mat, och den blev klar (spagetti och köttfärssås btw, mums va gott de va) ja och vi väntade och väntade också ringde Ted till patrik, då hade han inte åkt än !! 75 minuter senare liksom .. Usch vad hungrig jag blev. 18.30 KOM PATRIK !!!!!! haha, seg eller vadå ? Ja, hua. Men vi fick i oss mat iallafall och ingen dog i svält :P

Jaja, nu hör jag att gubbens väckar klocka ringer så jag ska gå och mysa lite med honom innan han kliver upp !


Typiskt !

Hanna medelade precis att dom inte kommer förrän imorgon :( Det är snöns fel, eftersom fredrik jobbar med att skotta snö eller nåt.
Men dom kommer imorgon istället :) Det går ju lika bra de också !
Ska höra med Malin om vi ska sällskapa en stund ikväll och ta de lungt, får se hur de blir. Eller om jag och älsklingen ligger hemma och kollar på film. Bra vilket som !!





Jag saknar sommar och mitt blonda hår !

Snowballs falling och my head!

Ja, snön den bokstavligt talat vräker ner här i lilla Njurunda. Det är nog inte bara jag och min hund som lider utan alla Sundsvallsbor :P
Haha, jag har kommit på att jag har världens löjligaste hund som absolut hatar snö för hon blir kall om tassarna !
I två dagar nu har hon tjurat på när hon ska ut och kissa, hon kissar utanför porten och sedan vill hon gå in..
När jag tvingar henne att gå femhundra meter till så börjar hon hopppa på tre tassar i taget för att undvika snön så bra som möjligt, och när de inte funkar så lägger hon sig ner med tassarna i luften för att hon inte ska få snö på dom.
HAHA!! Vårat lilla mongo, :P Skrattar lika mycket åt henne varje gång vi går ut. Snart ska vi ut igen så då kommer jag nog få mig ännu ett gott skratt :)

Älsklingen började 8.30 idag, lite drygt eftersom han ska väcka mig på det mest onskefulla sättet han kan innan han går till jobbet, han kittlar mig under fötterna och pillar mig i örat ! Bara sånt jag tycker är mest störande av allt för att jag ska kliva upp :P
Men nu är jag uppe iallafall och de känns faktiskt skönt att inte sova bort hela dagen för en gångsskull.
Och det positiva med att Ted börjar tidigt är att han kommer hem tidigt, och sedan kommer Hanna och Fredrik förhoppningsvis och hälsar på. Beror på hur länge Fredrik jobbar ! JÄVLA SNÖ ..

Jaja, nu ska jag lägga mig framför tvn innan jag ska tvinga ut lillmongot i snön igen :P
Ha en bra dag


God kväll !

Ja, igår kväll va jag hemma hos Malin och umgicks med henne, kollade på Let's dance och hade trevligt.
Sedan gick jag hem och myste med älsklingen kollade på rambo halva natten kändes de som !:P Kanske de va halva natten ? De gav resultat idag iallafall, vaknar av att Ted kommer inspringandes och säger att jag måste gå ut med unique, fattade inte varför han va så stressad och uppjagad först, men de visade sig att klockan va 14.15 :/ FATTAR INTE ATT JAG, MALIN LUNDBERG kunde sova så länge. Ted började jobba tre så han fick det hemskt stressigt:P
Ja, hua.. Det kan jag inte göra om nå mer. Dock så va de ganska skönt att dagen gick fort och älsklingen kom hem till mig.. Kändes inte som om jag vart tvungen att vänta hundra år på honom.

Nu ska jag snart lägga mig på soffan och mysa lite med min bejb . Sedan så är de natti natti, kan inte sova lika länge imorgon för då börjar Ted halv nio och Hanna och Fredrik kanske kommer och hälsar på :) Hoppas det iallafall !

Jaja, god kväll/natt på er


Amen hallå

God morgon, eller god och god? Vaknade i morse av att systers väckarklocka tjöt så jag trodde att jag skulle bli tokig. 3GÅNGER!! för er som inte vet de så har min syster stora jävla problem att vakna av väckarklockan så man vill alltid ge´henne en snyting varje gång den ringer:P HAHA !! Ja, och när hon väl klev upp så va hon grinig och jävlig och väckte mig av någon anledning (kommer inte ihåg varför) men säkert inget viktigt. Ja, hua. Emelie, du får hålla dig hemma när du ska upp på skolan !!!:P

Ja, så bra började min dag.. Plus att jag sovit pissdåligt inatt, har drömt massa sjuka saker och vaknat kallsvettig stupikvarten. Orkar inte lägga mig och sova nu igen heller, ska försöka hålla mig vaken så kanske jag somnar i vettig tid ikväll istället :)

Ja, förövrigt vet jag inte vad som händer idag och i helgen. Ska börja med att ta mig ett varmtbad nu och lägga ansiktsmask och sedan kanske göra i ordning lite franskmanikyr på mina naglar om jag orkar :P Vi får väl se hur de blir med naglarna.
Imorgon är det inget speciellt planerat men på söndag hoppas jag att Hanna,Fredrik och sötJulia kommer hit och hälsar på, de skulle vara trevligt:)

Jaja, badkaret väntar ! CAIO

Också trött då

Men tur är väl de. Ska ta en sista kvällspromenad med hunden och sedan ska jag gå och lägga mig:) Längtar som tusan efter att få sova nu i våran stora härliga säng :)
Jag och älsklingen har precis kollat färdigt på en film som gick på sexan. Kommer inte ihåg vad den heter, men den va riktigt bra, de är en sak som är säker:P
Imorgon blir de ju tvättstuga som jag sa tidigare, men jag ska försöka hinna med en långpromenad mellan maskinerna också hade jag tänkt.
Är jag helt knäpp eller? jag tycker att de är jättehärligt att vara ute och gå när solen lyser och det är 10 minus ute. De är bara så jäkla uppfriskande och skönt :)

Jaja, nu ska jag surra lite med MallaB på msn innan det är natti natti !

Tisdag

Idag har jag städat mellan 12.00 - 16.30 ungefär.. De tog på krafterna kan jag lova, med tanke på att jag va upp längre än jag brukar igår kväll . Men nu är de rent och fint här, rena fräsha sängkläder också:) så inatt kommer jag sova gott.
Imorgon ska jag tvätta men jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med mig eftersom jag har sjuk mycket tvätt och bara 4 timmar på mig :/ Men de löser sig nog :)

Nu ska jag lägga mig på soffan, äta lite morötter och invänta älsklingen som slutar klockan åtta !!

Måndag morning

Ja, 8.00 klev jag upp idag. BRA JOBBAT AV MIG :D Gick runt och funderade över vad jag skulle göra eftersom mitt huvud inte riktigt hänger med vid den tiden :P Gick ut med Hunden och sedan så har jag duschat osv.
Nu sitter jag och väntar på att min kära vän Hanna och hennes sjuktsöta dotter Julia ska komma och hälsa på :)
Ni kan inte tänka er hur roligt det´känns att få träffa dom. har inte varit med Hanna sedan i sommras. Gamla vänner som vi är så har jag saknat henne jättemycket. Förr så umgicks vi jämt, vi va järngänget och inget kunde splittra på oss. Allt tok vi har varit med om och alla gånger vi tjuvrökt och bara varit !! Även kallad "pushligan". Vi har haft varsin pushdakota som har fört oss på många roliga och konstiga turer. Dom gånger vi krockat med varandra för att Hanna inte förvarnar att hon ska stanna utan bara tvärstannar mitt på vägen. HAHAHA!! Ja, vi är då inte riktigt kloka. Eller har inte varit iallafall :P
Nu ska jag ta på mig lite kläder och diska undan lite :)

Have a nice day !

BTW, satan vad kallt de är ute

Ja hua .

Igår satt jag och Malin hemma hos henne, seg som vanligt och kollade på TV. Klockan 18.00 ringer Ted och frågar om vi ska med ut.  Typiskt att Malin skulle färga håret på mig då, men jag orkade inte gå ut utan att ha färgat håret så på två timmar färgade vi håret på mig, duschade och gjorde oss i ordning. REKORD TID !! haha, dock tvättade jag ur färgen lite tidigt så de vart lite rött men fint faktiskt :)

ja, for till nacksta och förfestade hos Joel och sedan bar de av ner till Stan. Började på Irish trångt som vanligt. Gick inte att röra sig och jag och Malin va lite små less. Efter de så for jag och Malin hem och drack varmchoklad och surrade medan grabbarna gick vidare på stan.
När vi väntade på skjuts så stod vi ute i 40 minuter i 13 minusgrader.. FY FAN!! när vi kom hem hade jag ingen känsel i varken fingrar eller tår. Hua.

Idag är jag jättebakis som vanligt, och älsklingen är hur pigg som helst. Fel att han kan straffas och vara bakis någon gång ?:P ICKE...
Har egentligen tvättstuga idag, men jag orkar knappt röra mig så de blir inte av. Jag och Malin ska göra chiliconcarne sedan och dega på soffan, och de är mycket bättre :D
Imorgon är de måndag och då ska jag fixa till mitt CV och sedan ska jag ut och söka jobb tisdag eller onsdag !!!

Jaja, nu ska jag lägga mig på soffan och hoppas att Ted tycker synd om mig för jag är bakfull :P haha !! Jävla alkohol

Ha en bra dag

PS. jäklar vilket kanonväder de är idag :) Synd bara att jag inte orkar ta mig ut:P

RSS 2.0