Jävla skitblogg.

Får inte till bilderna, så jag hänvisar därför till min bilddagbok istället för den som är intresserad av min sjukhärliga fredagkväll :) MalinLundberg.bilddagboken.se
Förövrigt så har de inte hänt så mycket idag, jag och malin tog bilen bort till statoil och köpte två filmer :) Började se på den ena sedan så slocknade vi båda:P Haha, nu sitter jag och ska kolla på singing bee och vänta på att min älskling kommer hem!
Imorgon börjar mitt nya liv som hälsosam, vill också meddela att både jag och Ted har slutat snusat :) Känns skönt faktiskt. Kommer att tjäna ca 1500 kr/mån på de. Så de är ju bra, kanske lägger dom pengarna på en utlandsresa till våren ? vem vet :)

Jaja, soffan väntar.


Söndag .

Igår va de utgång igen, då va de daniel som vi firade som fyller år idag. Grattis:)
Kan väl inte säga att de "skitroligt" igår. Men jag hade trevligt. Förfesten var väl okej. Massa konstiga människor där bara som jag inte förstod mig på.
Sedan vidare ner på stan, jag och ted tog en liten krogrunda för oss själva vi, haha.. Tappade bort alla, och födelsedagsbarnet gick på casino :P Hehe, men vi hade trevligt.

nu sitter jag här, lagomt sliten, mår faktiskt ganska bra idag:) Hittills iallafall :P Hoppas på att lillasyster kommer hit sedan och myser med mig:) Ska nog ta och ringa henne igen .

Jaja, orkar inte ladda upp nå bilder nu. Men de kommer, jag lovar ;)

Sleten !!

Nåt så otroligt efter gårdagen :P Hade en supertrevlig kvälll hemma hos madde med mat, massa alkohol och trevligt umgänge.
Bilder kommer senare, är inte så pigg just nu :P

Dåligt fantasi.

Har alltid jättesvårt att komma på en rubrik till alla inlägg.. Kan sitta jättelänge och fundera men de står helt stilla i skallen.
Igår kväll gick ju jag och Ted över till Madde och Daniel, drack lite smirnoff och sniffade på daniels porterstek som jag hade lust att äta upp!:P Älskar porterstek, så jäkla gott. Bara därför måste jag och Madde ta och göra de någon dag.
Jag har ingen aning om hur man gör, så det för hon sköta !! haha. Jag bara äter ja :P

Imorse vaknade jag av att en klarvaken Ted låg och petade på mig och tyckte jag skulle gå ut med unik.
Men jag somnade om en stund så han fick gå ut i vilket fall ;P hehe!!
Ska umgås med Madde sedan igen, hon ska jobba ensam ikväll så jag ska åka med som lite sällskap!! haha :D
Sedan imorgon så ska jag jobba 7.30-17 och efter de får vi se om jag och älsklingen kanske far och storhandlar:) Ska handla massa nyttigheter också, eftersom jag börjar mitt nya liv på måndag :)

På fredag blir de middag hos Madde eftersom hon fyller år imorgon :) Sedan så tänkte jag kolla med lillasyster om hon vill komma hit på lördag, kanske äta lite tacos och mysa på !

Måste passa på att säga grattis till Systers sambo Mats som fyller år idag, men vägrar svara i telefonen:P
Grattis på dig!!<3

Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan måste jag fixa nåt att äta innan jag ska iväg:)

lite bilder från promenaden igår :)










































Röd, gul och grön

Höstens färger är så jäkla mysiga. Jag och Malin tog en sväng i eljuspåret idag:) Passade på att knäppa lite fina kort som jag lägger in lite senare:)
Har precis suttit och pratat med madde !! haha, då får man alltid sig ett gott skratt!! Ska väl gå bort till henne och Daniel så fort Ted kommer hem :)

Jaja, nu ska jag mysa lite med sötnöten mig som är skendrektig;P

V.40 händer det.

Har precis suttit och skrivit min matlista inför vecka 40. Då ska jag nämnligen ta tag i mitt liv och mina mat & träningsvanor. Det är därför jag vill ha recept på smoothies :) gärna lite andra nyttiga recept också.
Är verkligen jättepeppad nu, börjar lite smått imorgon, jag och malin ska ut och gå när hon kommer hem från jobbet:) de ska bli härligt. ska passa på att knäppa lite härliga höstbilder ute i naturen också :) Jag tycker att det är så himla vackert ute i skogen den här tiden på våren. Alla fäger :) Myys.
Det som kommer bli svårast för mig när jag ska börja äta bra är väl mitt cola drickande. Det är ett jättestort problem för mig, kan hälla i mig hur mycket cola som helst på en dag bara jag får chansen. Kommer nog att ha lite abstinens dom första dagarna ;P men det är bra om jag kommer ifrån de. Vi har ju faktiskt en soda streamer så blir jag sugen på kolsyrat så är de ju bara att streama lite citronvatten !
Det som är mest underbart med allt det här är att jag inte är ensam. Har mina kära vänner som vill samma sak som jag. så tillsammans ska vi göra det här möjligt.:) Sommarn 09 kommer att bli min sommar. Att våga visa mig i bikini igen.
Har faktiskt bara använt min bikini 1 gång i sommar. Har inte haft självförtroendet till att vara på stranden. Därav min obefintliga solbränna:P

Jaja, nu ska jag lägga mig i soffan med min mys !!
Sov gott

Kom ihåg nu, massa tips på bra mat och supergoda smoothies.

Smoothies

Lite tips på goda och nyttiga smoothies tack !:) Jag lovar att jag prövar alla förslag!;)


Trött idag, IGEN!!

Som vanligt då :P Men inatt sov jag bara någon timme :/ Sedan så skulle jag upp klockan 9 för att göra mig i ordning och sedan åka in till stan med Malin.
Tog en promenad bort till ICA och pantade lite burkar och sedan upp till malin där jag satt i soffan och halvsov i väntan på att hon skulle bli klar.
Tog bussen in till stan och sedan en promenad till skatteverket där vi hade ett möte bokat med MATS. haha, vilken karl? Eller vilket skämt. Världens mesigaste lilla fjant med genomskinlig(inte meningen att den ska vara genomskinlig, men den va urtvättad) och nervös som en gris :P Fattade ingenting om vad han sa men vi fick med oss massa brochyrer så vi får läsa igenom dom istället.
Efter att ha varit där en liten stund gick vi till Charm för en fika :) Carro och hennes vännina Johanna tittade förbi också.
De va mys :)

Nu sitter jag här, vet inte om jag ska lägga mig framför tvn med ted eller om jag ska spela lite mer på king;) Börjar få ihop massor med juveler där nu :D

Imorgon är de tvättning som gäller, tror jag ?:P Haha, va ner och bokade tid förut men kommer inte ihåg om de va imorgon.. Måste ringa och fråga Malin när hon kommer tillbaka från kören :p haha.
Är de verkligen normalt att ha så kort minne i min ålder? eller börjar jag bli dement ?:O 


Jaja, King.com va de!! ses 

O'boy

vilket vakert väder :) Idag har solen varit uppe men ändå har min dag inte varit helt på topp !!
Massa gnälliga gubbar och skit. Men, men. Ska försöka ladda lite nya krafter så kanske min morgon dag inte går bort till gnäll.
Igår umgicks jag med Madde hela dagen, började med att vi åkte till birsta för att köpa en dop present till hennes brorsson. Kom fram till att hon skulle köpa ett halsband med stjärntecken, lite koko som hon är vet hon inte när hennes lilla alfred(tror jag han hette) är född så hon ringde till hennes minst lika koko bror som inte heller visste .. hahahahhahhahahahah, !! Famlijen Håden vetu.
Jaja, käkade på mc donalds tills vi höll på att kräkas. Sedan for vi tillbaka till kära njurunda och jag gick hem till mig.
Eftersom jag är en sån otroligt bra kompis följde jag med Madde när hon skulle jobba :P haha, snacka om att ha lite att göra.
Men vi hade skitroligt iallafall. Hade massa dötid så vi hängde på grillen i nolby :D
Som pricket över i:et så träffade vi en otroligt roligt dam som jag aldrig kommer att glömma  !! haha, "GLÖM INTE ATT TA MED ER ARSLET NÄR NI GÅR" hahahhahahah...

Jaja, for hem gick och la mig på en gång.. Ville egentligen inte sova men ted låg redan och sov så jag såg ingen mening med att sitta uppe helt själv när jag har en morgon dag att tänka på!

5.30 ringer klockan. Vaknar och håller mig faktiskt vaken för en gångsskull.
For och jobbade, och sedan så har jag storstädat hemma. Så nu sitter jag här, nyduschad och trött.
Blir nog dött ikväll, daniel är här så han och ted sitter och spelar.
Jag ska kanske bara läsa bloggar och spela på king:)

Ha en trevlig lördagskväll.


Här kommer lite bilder från min och maddes helt jävla fucktup kväll.





Trött

Efter bara några timmars sömn inatt. Har haft svårt att andas eftersom en slemhinna har legat i min hals :@ har fortfarande inte fått bort den.
Jaja, klev upp runt halv 12 tiden, har smittat älsklingen så nu är han också hemma och sjuk :D Borde kanske inte vara glad över de, men de är så otroligt tråkigt att vara hemma ensam till halv nio när jag är sjuk!!
Iallafall så gick jag bort på ICA och köpte lite frukost.
Har försökt ringa Madde hela morgonen eftersom hon kom hem från tunisien igår. Men jag kommer inte fram. inte ens nån telefonsvarare!!! BOOORING. vill ju höra hur hon haft det. Plus att jag har massor att berätta om vad som hänt här hemma.

Väntar på att malin ska sluta jobba. Hon slutar 13.00 och sedan ska jag väl upp till henne och snacka lite skit:P Hehe, jag har bestämt mig för att inte vara sjuk nå mer nu. Jag blir bara segare av att ligga i sängen. Måste lära mig att klä på mig riktigt när jag går ut bara, vilket jag är sämst på. har alltid varit dålig på att klä mig efter väder. Men sån är jag!!

jaja, ha en bra dag

Är jag dum på riktigt eller ?

Är fortfarande dålig, men lite bättre iallafall.
Eftersom jag har lite svårt att ligga stilla en hel dag om jag inte är helt slut så har jag börjat storrensa här hemma.
Har rensat lite kläder och alla skåp osv :P Nu väntar jag på att klockan ska bli 14.00 så jag kan gå ner till tvättstugan.
Sedan så ska jag ner till förrådet och städa lite, ska ta upp min höst/vinter jacka också. Måste ha den tills att jag får pengar så jag kan köpa en riktig höstjacka. Fan fryser ju ihjäl när man inte har nån jacka nu !!
Jag har en liten aning om att jag kommer vara helt slut ikväll :S Men de är sånt man får ta.
Orkar inte vara sjuk och tycka synd om mig själv nå mer nu. Två dagar räcker bra för mig:P
Ne, nu måste jag städa eller nåt så att jag håller igång kroppen och inte blir trött :)

ha en bra dag

En aning sämre.

Är inte alls nå piggare idag gämfört med igår. Snarare mycket sämre!!:( Plus att jag har smittat Ted så nu är de sjukstuga på riktigt här hemma.
Ska ta nå ipren och sedan ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa lite ur boken :)
Har ont i hela kroppen, huden är öm så de är inte långt ifrån feber nu. Klarar knappt av att ha täcke utan att de skaver mot kroppen.

Jaja, nu orkar jag inte sitta uppe nå mer.
God middag!! får se om jag kanske går in och uppdaterar nåt senare :)


Bingolotto och mys.

Malin har varit här med mig hela kvällen :) gick bort på ica och köpte varsinn bingolott, men som vanligt vinner man ingenting. Men det är ju roligt iallafall !!
Känner mig seg som fan nu. var rätt så pigg en stund på dagen men nu vet jag inte vad jag ska göra.
Börjar må illa också ! Va tänkt att jag skulle åka till Mamma en sväng imorgon och kolla på nå grejor, men jag tror nog att jag stannar hemma och blir lite piggare.. Orkar inte vara sjuk :(

Men de va lite trevligt med sällskap iallafall. Plus att jag och malin gjorde supergoda baguetter till middag bestående av kruksallad, ishavsröra, gurka och rödlök :)  Mums!!

Har börjat läst -Så dumt! av Mia Törnblom idag. Jättebra bok som jag absolut kan rekomendera. är egentligen ingen läslus, men har bestämt mig för att bli :) Vet inte varför jag har så svårt att läsa böcker. Om jag verkligen ska kunna läsa en bok ska den beröra mig så pass mycket att jag inte kan släppa den ur mina händer.
Böcker baserad på verkligheten är de böcker jag läser.. Gillar inte när de bara är på låtsas.

Men ta och läs denna bok. lite seg till en början. Men sedan jättebra!:)


Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa lite om jag orkar. Huvudet spränger och kroppen orkar inte så mycket mer :(

Vill inte ha nån jävla sjukstuga

Igår kväll när jag gick och la mig va de så tungt att andas så jag trodde nästan att jag dör vilken sekund som helst.
Funderade på om de va pga hunden våran och att jag blivit allergisk. Men så va inte fallet. Imorse när jag hade tänkt sova länge vaknade jag 7.15 av att jag hade så jävla ont i halsen !!! AAAAH, kunde knappt borsta tänderna för när jag öppnade munnen gjorde de så ont :( Jag vill inte bli sjuk, orkar inte.
Blir nog ingen promenad eller cykeltur idag iallafall. Vill inte att de ska bli värre än vad de redan är.

Men, men .. Nu ska jag lägga mig på soffan och se om jag kanske kan få mig en liten tupplur:)



Musikmaskinen, tråk!!!




Ja, de va inte alls lika bra som jag hade förväntat mig. RIKTIGT VÄRDELÖST.
Men jag och min underbara malin såg oss igenom hela pogramet iallafall. De va långtråkigt och riktigt seg.
Ne, satt och pratade en massa och inväntade gamla kära sing a long som alltid är i världsklass:D Så jäkla underbart pogram . Efter att ha kollat på de så började extra extra som också är helt fantastiskt. Även om ett pogram är dåligt så skrattar jag lika mycket varje gång. Måns möller är ju så bra :D
Idag va "bloggeskan" blondin bella med. Ja, hon lever ju verkligen upp till att vara blondin !! haha, fattar inte ens vad hon gjorde med i extra extra !

Jaja, nu ska jag lägga mig och kolla på en film med älsklingen.
Eftersom jag sovit hela dagen så är jag fortfarande jättepigg:P NATURLIGT VIS. Men jag somnar förhoppnings vis inom 2 timmar. för imorgon måste jag vara på topp. Jag och Malin ska ut och cykla lite. Eller om de kanske blir en promenad, får se. Lite motion vilket som :) Sedan så kommer pappsen ut till njurunda och hälsar på :D

God natt allihopa, hoppas att ni haft en trevlig helg och att ni är riktigt bakfulla imorgon. Det är beviset på en lyckad kväll:)
OFTAST :P

Lördag?

Pratade precis med syster min och kom på att de är ju fan lördag idag :P haha, snacka om dagvild ?
Ja, ska bara ligga hemma och inte göra någonting ikväll, har så förbaskat ont i ryggen och känner mig inte alls pigg på att hitta på något :(
Kanske ringer Malin och se vad hon har för sig. Spela lite guitar hero kanske ? Får se..

Har jobbat idag, hua.. Gick inte alls nå bra med min onda rygg. Måste verkligen börja träna nu.
Jag är fan i värre skick än pensionärerna jag går till, då är de illa!! Kan inte finnas en enda muskel i min kropp.
När Madde kommer hem så blir de simhallen som gäller. Ska börja med att simma eftersom de är nog bästa träningen för min kropp.. Ska se till så Malin också hänger med oss :)

Nu ska jag tjata hit malin, eller om jag går hem till henne. får se :)

Kram på er


Förvånad :O Men positivt.

Fick ett samtal alldeles nyss från en person som jag inte pratat med på evigheter !!
Vart lite pinsamt tyst men de kändes ändå skönt att höra från den människa som alltid stått mig så nära men på något sett försvann ur mitt liv ett tag.. Efter att ha kunnat prata om allt så var jag helt stum, visste inte vad jag skulle säga.
Hoppas verkligen att vi hörs av nåt mer så de inte blir som de varit nu. Finns så mycket jag vill säga till dig, så mycket som jag vill berätta!!
Hoppas också på att kunna prata med dig som förut, min bästa vän. Den som alltid brytt sig och som alltid ringt varje dag och gjort mina värsta dagar till dom bästa.

I MISS YOU DIN GRIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snart får du och din otroligt gulliga sambo barn också!:) Glad för eran skull.

Kryddigt men mättande!

Chili con carnen som jag och malin gjorde vart jättegod, förutom att de va jag som skötte kryddningen så den vart en aning stark :P  Men de är sånt man får ta !
Efter att ha smält maten och surrat lite så gick vi över till mig och sjung lite singstar.. Mys, !!
Nu har Malin gått hem och jag har precis tagit en lååång och skön dusch :)


Imorgon är de jobb som gäller, så nu ska jag kamma håret och sedan lägga mig och sova så jag vaknar imorgon:)

1år.

ja, de känns som det skulle kunna vara 6 år sedan jag och älsklingen vart tillsammans. :) De har varit ett underbart år och jag hoppas på många fler underbara år med dig :) Va på victorias och åt :) Mys!!
 Sedan så for vi och hyrde en film och skulle ligga hemma och bara ta de lungt och mysa. Men trött som jag är så somnar jag så fort jag lägger mig på soffan.. hahaha!! vart ingen film för min del, men en mycket välbehövd sömn :)

Idag ska jag umgås med min ängel malin, ska äta chili con carne och spela guitar hero :D LOVE IT!!

jaja, dax att hoppa in i duschen !:)


Helgen

Har haft en riktigt bra helg :) Jobbade i fredags och lördags, efter att ha slutat på lördagen for jag hem och slängde i mig lite mat och gjorde mig i ordning. Sprang över till Malin och Carro och sjung massa singstar och drack lite alkohol :) MUMS. Lite senare tittade Zandra och Linda förbi, så himla roligt att träffa dom igen. Har knappt hörts av sedan studenten. For vidare ut till juniskär på nån fest och hade mycket trevligt :)
Ja, riktigt bra kväll ! Tack för de allihopa.
Vaknade på söndagen, ville inte resa mig upp ur sängen för jag hade sån jävla huvudvärk !:S La mig på soffan och väntade på att klockan skulle bli 16.00 så jag kunde ta bussen till jobbet för att sedan jobba fram till 21.45!!
Tur att de va en lugn kväll, annars hade jag aldrig pallat :S
Slocknade på en gång jag kom hem och sov som en stock fram till 11 idag.
Ted gick iväg och jobbade och malin kom över till mig med äppelpaj :D GOTT GOTT.

Nu har jag och Ted varit i birsta och inhandlar guitar hero och en skarvsladd !! :D
Jag har spelat så jäkla mycket så jag har kramp i fingrarna !:P men de går riktigt bra för mig att spela med tanke på att jag inte spelat sedan november. Men de är lite värre för ted som är helt nybörjare:P Han blir så sur när jag vinner över honom :D Men jag tycker att de är skitroligt.
Imorgon blir de förhoppningsvis mer Guitar hero med Malin och Linda och sedan kommer mormor hit en sväng och hälsar på :)
Jag, Malin och Linda tar en sväng till birsta också :D

Gud vad livet leker nu, de händer saker hela tiden och männsikor som vill hitta på saker :D Så underbart.
Önskar att de kunde vara så här jämt. Men man måste ju jobba också :P
1 vecka kvar till madde kommer hem också. Då blir de absolut fullrulle. :D
Vad skulle jag göra utan alla mina underbara vänner? Tack för att ni finns!!!<3


Jobbig dag.

Vaknade 1 timme för sent idag så jag fick stressa till jobbet i morse.
Kommer dit och får höra en tråkigt men ändå skönt besked.. Drar iväg med Palm och börjar jobba. Känner hur hela huvudet pulserar och käften värker :( Håller nämnligen på att få en visdomstand!!!!!!!!! AAAAH, så jag har haft ont i hela mitt stora huvud hela dagen. skönt att jag hade en lugn eftermiddag iallafall :)

Nu sitter jag och väntar på att Lisa förhoppningsvis ska komma hit, har så jäkla tråkigt.:(
Vill att Madde ska komma hem nu så de blir lite action på jobbet :P Så jäkla roligt vi har när vi jobbar. UNDERBART.
Tur att Malin finns iallafall. Är så glad att jag har dom två änglarna så nära. Händer saker mest hela tiden :)
På lördag blir de party hos Malin :D Det ska bli kalaskul att träffa klasskamraterna igen :)<3 eller f.d klasskamraterna :(

Jaja, nu ska jag lägga mig på soffan ett tag och vila huvudet!!


Tvättstuga

Håller på att tvätta för fullt nu :) Älskar att tvätta, tycker att det är så roligt när jag får vika in dom fräscha kläderna i garderoben.
Synd bara att det finns människor som inte fattar att man ska boka tvätt tid :@
Gick ner i tvättstugan för ca. 30 minuter sedan. Då är det en tjej i tvättstuga nr2.. Jaha, inge mer med de. Eller?
Jo, DÅ TVÄTTAR HON I BÅDE 1:AN OCH 2:AN.. aaaaah, panik. Vad ska jag göra nu då tänkte jag!
Så jag gick och frågade om hon hade boka tvätt tid, för de hade nämnligen jag gjort fram till klockan 18. Men då hade hon precis tvättat klart i stuga två så hon sa att jag kunde ta den. Skulle egentligen ha 1:an. Men jag stoppade in två maskiner och nu hoppas jag att det inte kommer någon och är arg på mig för jag tvättar i den stugan :/
Jävla människor, boka en tvättstuga eller vänta 30 minuter och se ifall någon kommer ner. Svårare än så är det inte.
Tur att jag är snäll som inte blir tokig och börjar skrika, även om jag avreagerade mig lite när jag kom hem :P

Ja, nu sitter Madde på planet till tunisien. Jag är så förbaskat avundsjuk.
Hon och gubben hennes valde ju rätt dag att åka på iallafall. Nu börjar det här jädrans regnet igen.
Även om jag tycker att det kan vara mysigt när det är sånt här väder. Tände ljus till frukosten och myste på. Men det börjar bli lite drygt med allt regn iallafall :(

Nu sitter jag och väntar på att få höra av lite jobb. Börjar bli jäkligt rastlös.
Jobbar hellre arslet av mig än sitta här hemma helt ensam hela dagarna. Ted kom hem 23.00 igår och började jobba 7.00 i morse. :(

Jaja, nu ska jag springa bort på affärn innan jag ska hänga tvätt:) Ska göra köttfärslimpa idag:D MUMS!

BOOORING

Har så jävla tråkigt :( Har väntat hela dagen på att Ted ska komma hem. Och för en liten stund sedan kom jag på att dom har inventering på jobbet idag!! Så han kommer väl hem vid halv tolv- tolv :(
Madde laddar inför deras resa till tunisien som bär av inatt, och Malin är på kör.
Lisa va trött, så vad ska jag hitta på ? Lägga mig framför tv:n och göra samma sak som jag gjort hela dagen? 'INGENTING'..

Jaja, jag kanske ska sitta här i min ensamhet och sjunga lite deppiga låtar på singstar?

Otroligt bra helg.

I fredags for jag ju till västerås för att kolla på takida.
Va rätt så bra, men är lite missnöjd eftersom jag satt helt ensam i en trapp medan dom andra stod och hoppade där framme och skrek. Jag förstår inte vad de är för fel på mig, klarar inte av värmen . Varje gång jag ska på något sånt där så antingen svimmar jag eller så är jag en bra bit på väg till att svimma :(
Jaja, kom hem 6 på morgonen och halv 11 va de telefonterror så jag klev upp och hoppade in i duschen.
For till birsta en sväng och shoppade en massa :D Hem och sätta upp mina nya lampor osv, !
Sedan så gick jag över till Madde och träffade hennes karl för första gången :) Trevlig lite typ, som förövrigt har friat till madde :) Grattis till er!!

Efter ett tag så ringde vi över malin också gick vi hem till mig och hämtade singstar, Ted och lite cider!
Så vi satt där till framåt 3 slagen, lagomt full och glad :) Hade jätteroligt, tack mina underbara<3

Igår åt jag, malin och ted lite bakispizza sedan så gick vi bort till affären och handlade lite, köpte hudlotion, ansiktgrejor osv för 400 kr:D  + Att jag köpte en bok som jag ska börja läsa idag :)
Hem igen, spelade lite yatzy och lite kort. Sedan gick jag och Malin hem till henne för att sjunga lite singstar men fastnade framför bring it on, all or nothing istället :P

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Ringa madde en sväng iallafall!:)

Hej på er

RSS 2.0