En hårt arbetande kvinna.

Ja, de är jag de :P haha, jobbar hela veckan. Är ledig fredag och jobbar kväll på lördag och tidig morgon på söndag.
Jag kommer att vara jäkligt sliten efter den här veckan. Men de är sånt man får ta.
Är jag dum nog och sitter och latar mig hemma i en månad så får jag skylla mig själv om jag inte orkar riktigt. Men de är bara att kämpa på.

Ikväll har jag inte planerat något speciellet, ska ta de lungt och mysa med älsk framför tvn:)

Ha en trevlig kväll:)

Sunday

I fredags så va jag helt död efter att ha jobbat, tvättade och sov mellan jag skulle hänga upp tvätten.
Ja, jag sov bort hela fredagen. Sedan så vart de lördag och då tog jag och städade en massa, torkade golven som va skitiga som fan. Sedan så for jag och Ted upp till härnösand och umgicks med mina underbara. Spelade mariocart, hur kul som helst:D Även om jag inte fick gå i mål !! haha.

Idag så har vi varit hos pappa och myst på, så underbart att få vara ute så där ! Saknar de nu när jag bor i lägenhet. Kan inte bara gå ut som man vill.. Och då menar jag att jag inte kan gå ut i bikini och ingen ser mig :P
Efter att ha varit hos pappa så for vi hem och nu har jag sovit bort halva den här dagen också. Ska väl kolla på någon film snart så jag blir lite trött igen och kan sova inatt.
Ska upp tidigt imorgon, ska ha inskolning imorgon med patricia :) de ska bli trevligt. Så nu hoppas jag att jag får massa jobb efter de !!

Jaja, nu ska jag lägga mig på soffan och mysa med älsk!

Ha en trevlig kväll:)

07.08

Ska åka iväg och jobba om en stund. kändes konstigt att ställa klockan igår. Ännu värre att kliva upp 6.00 i morse.
Men de är de värt. Hoppas att jag får jobba massa mer också !!:)

Ha en bra dag,  ser ut att bli kanonväder idag iallafall :)

Best day ever.

Teds kära mor ringde och väckte mig 07.00 imorse och sa att dom behövde folk på hemtjänsten så jag skulle åka dit på en gång. Duschade och gjorde mig ordning på TJUGO MINUTER, rekord för min del. Men då höll jag på att stressa sönder också !
Kom dit och fick veta att jag skulle få jobba med en tjej som heter patricia. Nervös som aldrig förr!! Men de gick bra, hon va jättetrevlig och vi hade skitroligt. For ut till bergafjärden hos två tanter och grejade på lite. Sedan va de lunch och sedan skulle vi tillbaka till tanterna igen. Fick jobba mellan 7.30-17.00. De är inte helt fel ;D Sedan så ringde dom och frågade om jag ville jobba imorgon också, självklart vill jag de :) Så imorgon ska patricia hämta upp mig runt 7 tiden så jag hoppas att jag kan somna ikväll.. Så jäkla härligt att få vara ute bland lite folk igen!! Längtar redan till imorgon.

Som jag har slitit för att hitta ett jobb, hoppas att jag kan få jobba lite mer också, men patricia skulle lägga ett gott ord för mig och förmodligen kommer jag få en hel del jobb i sommar:) UNDERBART.


Nu sitter jag och väntar på att karln min ska komma hem så vi kan äta någonting. Är döhungrig!!

Ska ringa och kolla ifall han är på G.


CIAO!


Jävla skit

Skulle gå och ta ut pengar imorse, men då kom jag på att mitt bankomatkort inte funkar.
Har skaffat visakort och har inte aktiverat de än och mitt gamla funkar inte. SKITROLIGT!!! måttligt less jag blev då!:@

Jaja, va och kollade på en lägenhet med Malin idag, en vindsvåning precis brevid mig och Ted. Den va jättefin :) Hoppas att hon tar den då kan vi sitta i fönstren och prata med varandra. haha!!
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, är inte helt pigg idag heller :(  Alex, Lisa och matilda va här igår och jag kände mig så otroligt tråkig. Förlåt för de, men de är inte helt lätt att hålla humöret uppe när man inte är så pigg:) Men jag kommer att bli på bättre humör framöver !!

Jaja, nu ska jag ringa mammsen och se vad hon gör:)

Kram på er


Tisdag

Idag är de ingen bra dag, skulle egentligen har tvättat idag, men så upptäckte jag att vi inte hade nå tvättmedel och inga pengar har jag heller. Men lika bra de, är snurrig som fan och har jätteont i huvudet. Pannan smärtar som om jag fått en fet jävla smäll där. Plus att jag har ont i halsen på vänster sida, eller jag har inte ont när jag sväljer eller är tjock, utan det gör ont på utsidan när jag rör mig eller tar där :S Håller väl på att bli sjuk,  :( VILL INTE!!
Vill att älsklingen ska komma hem och ta hand om mig, men han slutar inte förrän sex. BOOORING.
Jag sover fortfarande dåligt på nätterna, igår somnade jag inte förrän fyra. Kollade på klockan sista gången 03.53 . Jag bara ligger och stirrar ! Det är inte alls rolig för jag är trött hela dagarna och grinig.
Någon som har något tips för att jag ska kunna somna ?
Ja, jag vet inte alls vad jag ska ta mig till.

Nu har jag laddat hem lite Lasse Stefans som får mig att slappna av lite grann iallafall. Jag tror nog att jag är den enda av mina kompisar som lyssnar på Lasse Stefans :P haha, elr syrrans sambo gillar dom också:) Men de är sån bra musik för mig, jag blir avslappnad också dyker så många minnen upp när jag lyssnar på dom.
Pappa spelade alltid Lasse Stefans eller flamingo när jag och Emelie skulle sova när vi va mindre.
Texterna berör mig och det är så många känslor som kommer upp när jag lyssnar på Lasse Stefans, alla tänker men fy fan för dansband. Men de är faktiskt bra om man tar till sig av texterna !
Jag är en riktig allätare vad de gäller musik, jag lyssnar på i princip allt utom hiphop.

Jaja, nu ska jag sätta mig och rita lite. Så får vi se om huvudvärken släpper om ett tag så jag kan ta mig en promenad.

Ha en bra dag

Hej och hå !

Idag har jag massa städning som väntar !! Måste städa i lite skåp och dammtorka !
Storstädning ! Känner inte alls för de idag, men de måste göras. Och gör jag de inte så kommer jag ha ångest och må jättedåligt tills jag gör de.
Hade jättesvårt att somna igår, visste först inte varför, men så tog jag en sväng och kollade och då va de stökigt i plastskåpet och filmerna stog i oordning !!:/ Måste ha få hjälp snart, orkar inte ha de så här.
Har varit som en en jävla orkan hela morgonen, VANSINNIG!! helt utan egentlig anledning.
Men, men ..

Nu måste jag sätta fart med städningen !

Ha en bra dag

Slö !

De vart inte nå party ikväll :( Ganska tråkigt med tanke på att jag kunde åkt upp till syrran om jag fått veta de tidigare. Men men, ikväll har jag legat på soffan och sovit. mer har jag inte gjort. Ted har gått och lagt sig och här sitter jag, pigg som aldrig förr! Jag hatar att vara uppe ensam på kvällen, så tomt och ensamt. Men jag får skylla mig själv.

Va ut till pappa och åt lite kokletter, och grattade sötkevin :) han har fått en pool av pappa som han bitit hål i så de är ju roligt:P Den lilla skitungen. hehe..

Imorgon vet jag inte vad som händer, hoppas på sol så kanske jag kan få lite färg på mig innan Mamma och Emelie kommer hem från bulgarien och är skitbruna ! Som tur är blir inte emelie sådär superbrun så om jag steker lite så kan jag nog slå henne om nå dagar ;P
jaja, nu ska jag kolla lite på TV och se om jag blir nå tröttare.

God Natt

Gårdagen.

Hade en jättebra midsommarafton, trots att vädret inte var på min sida hela tiden.
Började med att jag försov mig som bara den, men de gjorde inget eftersom att Malin inte heller var redo.
Hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning. Sedan så tjatade jag på Ted att skynda sig seg som han är.
For till ICA och köpte kött, kroketter, beasås och sedan bar de iväg upp till Malin. Väntade där i 40 minuter på att någon skulle komma med grillkol till oss. Sedan så for vi upp till deras stuga som låg hur mysigt till som helst. Mitt ute i skogen, precis vid en sjö. Så vi grillade och dukade midsommarfint och precis när vi skulle äta försvann solen :@ Brr.. Men när vi ätit färdigt och spelat lite spel så tittade den fram igen så då vart de kubbspel :) Mitt lag vann naturligtvis inte första omgången.. haha !

Efter de så for vi till Magnus och umgicks med de folket. Drack jäger för första gången i mitt liv, till en början va de inge gott alls. Men sedan så gick de bra :) Haha, så jävla roligt när dom plockade fram diskolampor och rökmaskin. Kändes som när man var liten och gick på vivansborg! haha, alla dansade och de va hur roligt som helst. Men trött var jag, så jag och älsklingen for hem runt halv 1 eftersom han skulle jobba också :) Men jag hade en riktig kanon dag/kväll.
Tack allihopa!

Idag blir de fest igen, ska fortsätta där vi slutade igår hos magnus :P Haha, längtar redan, de bästa är nog att älsklingen
för en gångsskull ska slippa vara nykter för att jobba dagen efter så de kommer nog att bli jättetrevligt!
Men först så ska vi ut till söråker och hälsa på pappa och kevin :) 

Jaja, nu sak jag hoppa in i duschen och göra mig redo för denna dag.



Ha en fortsatt trevlig helg

Midsommar.

Nu är jag klar och redo att åka upp till skogen bara älsklingen blir klar. Tänk att jag alltid får vänta på honom :P hahah!!! HAN ÄR SÅ SEEEEG. Men han gör inget speciellt, han rakar sig och ska klä på sig, men de kan ta upp till 1 timme ibland för han kommer på så mycket annat han måste göra också.
Lite osis med vädret idag:/ Men de regnar ju inte iallafall.
Jaja, måste kila ! Jag och Malin ska göra en egen midsommarstång btw ;) Får väl se hur de går.

Ha en underbar kväll


Jag förstår inte




Vad spelar det för roll ? Vad kan jag göra, vad kan jag säga. Det är svårt !
Att se en människa man älskar mest bara försvinna, tyna bort av oro och ensamhet. Helt klart behöver någon göra något, och de är snart. Jag vill inte att du ska försvinna bort från mig. Men jag är för svag för att hjälpa dig!
Jag har alltid tyckt att jag sagt vad jag tycker och varit rak på sak . Men nu vet jag faktiskt inte vart jag har mig själv, inte i sånna här lägen . Vad är bäst för dig? Du måste ha hjälp. Jag hoppas att mina syskon finns här och stöttar mig nu.
Jag måste göra något innan det är för sent. Du är en underbar människa och jag vill inte se dig lida. INGEN AV OSS VILL DET. Men tjurig som du är kommer du nog bara neka, du försöker bara undvika att se på dig själv och se vad du gjort med dig själv.
Att se på dig får mig att känna mig som en värdelös männsika, att jag inte gjort något tidigare. Att jag bara tittat på och se hur det går utför hela tiden. Men jag älskar dig, och jag måste ta mig själv i kragen och säga till, jag ska göra allt jag kan för att hjälpa dig. För jag vill ditt eget bästa, jag vill ha dig kvar här med oss.

P<3

En dag med Lisa

Har varit med lisa mest hela dagen idag. Först så gick vi bort till jesses och köpte en glass :) Satt oss på kortändan av vårt hus, solade och surrade en massa! Sedan så gick vi upp och delade på en pizza, satt ute och åt. Rätt så skönt att sitta ute, men de började blåsa så jävla kallt. Annars har det ju varit kanonväder idag.
Det är så fruktansvärt behändigt att umgås med Lisa, en männsika som man aldrig bli less på. Så lättsam:) Thank you for today !! Efter att Lisa åkt hem så la jag mig på soffan och slöade en massa, väntade på att karln min skulle komma hem. Och nu är han äntligen hemma så jag ska väl umgås lite med honom ..

Imorgon ska jag upp till Malins stuga i ortsjön(?) och mysa gärnet. Och på lördag blir det nog till att åka ut till söråker och hälsa på pappa och Gratta Kevin. Min lillebror som precis har fyllt år.<3 grattis på den lilla sötproppen.
Pappa berättade att L hade skickat sms till honom idag och frågat varför han inte hört av sig ? VILKET PUCKO. Han har under 3års tid inte gjort annat än att försöka få tag på L. Men svarar den eller ringer upp ? Ne, om man inte ens kan tala om när man flyttar är det lite svårt att höra av sig.. Tycker synd om pappa eftersom L försöker få honom att känna skuld, men de borde han inte göra. Han har ställt upp och gjort allt vad han kunnat.. Han har alltid ställt upp för oss barn och andra i hans närhet. Aldrig har min pappa gjort något som sårat mig. Han ställer upp hela tiden men får bara skit tillbaka av L och U.. Stackars lilla pappa, tänker på honom hela tiden och kan tänka mig hur dåligt han mår. Och det får mig att må dåligt !
Om L läser min blogg som jag misstänker så ska jag säga att jag är så jävla besviken på dig!! Jag sa åt dig när jag träffade dig att du borde höra av dig. Men de har du inte gjort, jag tror alla är lika besviken som jag. Och jag tror faktiskt inte att jag kommer kunna förlåta dig någonsin. Inte efter vad du gjort mot pappa!!


Jaja, soffan väntar !

Ha en bra kväll och en trevlig midsommar


Rastlös !

Har precis duschat och nu väntar jag på att lisa ska komma hit och umgås med mig:)
Får se vad vi hittar på , blir nog till att lägga sig ute och pressa bara molnen försvinner!

Jag vill ha ett jobb nu, orkar inte sitta hemma hela dagarna, vill göra någonting vettigt. Känner mig så jävla värdelös som inte lyckas få ett jobb än . Alla andra dom jobbar och står i, tur att jag har lisa som kan vara mobbad med mig:P

Jaja, dax att föna håret!

CIAO


Inte en helt oväntat förlust !

Ja, Sverige-Ryssland matchen igår sög totalt !! Ja, de är nästan pinsamt. Även fast jag hatar att kolla på fotboll så gjorde jag de iallafall igår, hade inget bättre för mig. Mer kan jag inte säga om de, bara pinsamt.

Är jättetrött idag, vet inte vad de beror på, men trött är jag :/ Eller iofs så hade jag rätt så svårt att somna igår, låg och tänkte på massa familjemedlemar som inte mår allt för bra! Jobbigt..
Men, men .. Solen skiner idag iallafall, och varmt som fan är det :D Synd bara att jag inte har någon att ligga ute och steka med ! Vill inte ligga ute på min gräsmatta helt själv, är så mycket människor runt omkring hela tiden .
Jag får väl vänta och se om någon ringer, ska hoppa in i duschen nu iallafall, känns som om de är mycket behövligt :)

Ha en bra dag

Jävla adressändring.

Är inne på adressändring och försöker fixa min nya adress ! MEN DE FUNKAR INTE, och har inte gjort på hela veckan. Jag håller på att bli galen !
Ja, nu har älsklingen kommit hem och bokat fotboll på tv:n :P Och jag tycker att de är så jävla tråkigt att kolla på fotboll. Speciellt på tv, de är så seg och långsamt. Också känns de lite drygt att de är just idag eftersom att det är sex and the city special på trean fram till klockan 00.00 .. Men, men. de är ju ingen som dör för att jag missar de.
Värre är det med mina smärtor i ryggen som jag fått idag, dom känns det som om jag ska dö av. Jag vet att jag inte alls borde sitta framför datorn när jag har ont i ryggen men vad ska jag göra då ?
Ligga på soffan är inte heller bra, så somnar jag bara också kan jag inte somna sedan istället .

Det värsta jag vet är när jag planerat något, och sedan blir det inte alls som jag tänkt mig.
Ska till Malins stuga på midsommar, grilla, mysa osv. Men nu ska våran kära vän Alex komma hem och han, lisa och matilda ska till någon Johan istället. och då vill Ted hellre vara med dom. Så nu är jag lite grinig, jag kan ju faktiskt inte svika Malin för jag har ju lovat henne. Tänker inte svika henne heller, men de känns ju surt att alla andra ska vara på andra håll. men jag hoppas att Lisa, Alex och Matilda åker upp till Malin ändå. Hoppas verkligen de!
Hur som helst kommer det att ordna sig i slutändan, men fram till dess är jag ett nervvrak som vanligt.

Har suttit och kollat runt lite på Famlijeliv.se och fan vad många det är jag känner som ska eller har fått barn. Det känns nästan overkligt. Jag kan inte inse att jag och mina kompisar/gamla kompisar börjar bli så gammal. Jag tänker hela tiden tillbaka på när jag var fjorton år, hängde på folkan i söråker och tyckte att jag va jättecool.
Stog uppe i skogen och tjuvrökte var femte sekund och va olyckligt kär! haha, och nu har min bästa kompis fått barn !! Ja, de är underbart men ibland längtar jag tillbaka till den tiden när man bara levde livet och inte hade några som helst krav på sig. Man bara fanns liksom. Kanske är dax att komma ur den bubblan och börja leva? Ja, kanske. Men jag tänker nog leva livet ett tag till. jag måste ju passa på nu medan jag fortfarande är tonåring;P
Men när är man vuxen då? Blir man någonsin 100% vuxen ? Ja, man kan ju undra. Min syster är 24 år och visst är hon vuxen ibland men hon har även sina barnsliga sidor hon med :D Och det är underbart, jag hatar att umgås med människor som hela tiden ska verka så jäkla "stora".  Det här kanske låter dumt, men -VÄX UPP!! Man måste få vara barnslig, löjlig och helt galen ibland.

Oj, ett hyffsat långt inlägg idag igen :P
Kanske de är dax att sluta skriva då !!

HEJJA SVERIGE!!!!!!!!

Ha en trevlig kväll



Nu får de vara nog.

Den här designen får duga ett tag:) Lite bajsbrunt kanske? men de är fint de också !!
Nu orkar jag inte hålla på nå mer, jag började fixa runt 11.30 och nu är klockan 16.46 :/
Måste göra ngt vettigt nu .

Less..

Sitter och kollar om och om igen på min blogg. Men den känns inte alls bra, den känns tom och tråkigt.
Men jag får försöka fixa de lite senare kanske! Kan inte sluta fundera på vad som känns konstigt men jag måste nog ta en liten paus!
Men bara en liten !!!

Lite många koder för min del !:P

Haha, har suttit och grejat som ett tok på designen nu. Får ändå inte till de.
Jag vill ha photoshop så jag kan fixa med en riktigt snygg banner!! Men, men.. jag får klara mig så här
Sedan är det ju så att vi har onödigt stor dataskärm så allt ser helt puckat ut ;P

Nu funderar jag på om jag ska ta mig en liten promenad och sedan springa bort på Ica och handla lite. Måste köpa diskmedel så jag har något att göra ! haha, också jag då som inte alls är lättroad! tror att det bara är jag som tycker att det är roligt att diska och städa:D Men de känns ju så fräscht när man är klar:)

Vill ha pengar nu!!! Önskar att jag kunde få pengar nu innan helgen så jag kan äta nå gott på fredag, (ska grilla) så de lär väl bli korv eller nåt som vi har hemma om vi inte kan låna pengar av någon :)

Jaja, nu ska jag sätta lite fart ! Ska lägga mig i ett bad sedan också.

Ha en fortsatt trevlig dag.
Kram Malin

Vad tycker ni om min design förrästen? inte illa för att vara nybörjare?:D

BF3A





Bara för att jag har/haft så oerhört snygga klassakamrater. och jag saknar dom redan like hell !!
LOVE YOU<3

Ny design...

Ja, den får väl duga tills vidare :) Måste vänta tills att lillasyster kommer hem så hon kan hjälpa mig att göra den riktigt snygg:) Hon är rätt så duktig på sånt där.
Som jag skrev i ett tidigare inlägg så ska jag börja motionera, eller jag började igår. Tog en promenad på sammanlagt 3 timmar, och idag har jag så ont i benen så jag orkar inte röra mig! haha.. Gick till mamma i kvissle och vattnade hennes blommor. Fy fan, värsta promenaden någonsin. Men jag är ju så otränad så den är egentligen inte så hemsk :P
Efter att ha kommit hem efter den lååånga promenaden låg jag på sängen och grät för jag va så hungrig och hade så ont i knävecken. (vad nu de kan bero på, har svinont idag också :/). Sedan kom älsklingen hem och lagade mat åt mig:) Så då vart jag ju lite gladare iallafall. Runt åttatiden kom Lisa och Matilda hem till mig:) Tog en sväng bort till statoil och sedan visade Lisa mig vart man ändrade på att när man ska fixa designen ..
Dom for hem vid elva och jag va så jävla trött, kändes som om jag skulle somna stående. Men när jag la mig i sängen så gick de fan inte att somna, jag vart så jäkla frustrerad ! jag va ju trött som en gris, men de gick bara inte att somna.
Låg bara och tänkte på midsommarafton, m.m ..

Men, men .. Nu är jag vaken och utvilad iallafall. Även om de tog sin lilla tid!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, väntar på att malin ska sluta jobba så vi kan planera inför fredagen:) jag har massa roliga ideér nu som jag kom på inatt :P
Kanske jag ska ta mig ett varmt fotbad också ? mina stackars fötter mår inte bra sedan promenaden igår så dom måste få lite omvårdnad!!

Jaja, nu ska jag läsa lite bloggar och snoka runt lite.

Ha en bra dag

God morgon världen!

Vaknade till en snabbis i morse vid halv 8 när älsklingen gick till jobbet. Men sedan sov jag som en stock igen!
Vaknade i panik runt 11-tiden och trodde att jag hade fött barn, men så var inte läget. (TUR DE).. Efter att ha svettas klart efter drömmen så tog jag en sväng upp i eljuspåret med grisen.
Nu har jag precis ätit en supergod frukost som bestod av hårdbrödmacka med ägg, havregrynsgröt och ett glas juice till de:) Mums, !! Efter att ha läst Lisas blogg och hon skrev att hon skulle äta ägg så vart jag så sugen.. Kom på att man faktiskt kan använda ägg till annat  än kladdkaka :P hehe !

Sitter och letar efter jobb för fullt nu, och skummar igenom lite bloggar såklart;P
Måste fortsätta mitt letande.

Ha en bra dag


Ny blogg!

Jag kan inte räkna hur många bloggar jag haft nu. Men det är så svårt att hålla sig till en, jag vill hela tiden ha förändringar och tänker att den här bloggen ska bli bra.
Men nu får de bli blogg.se iallafall!
För er som inte känner till mig sedan tidigare så är jag en tjej på 19år som precis upplevt den lyckligaste/sorgligaste dagen i mitt liv. Nämligen min student, det är underbart att äntligen fått gå ur skolan men samtidigt är det jättejobbigt. Alla bra och dåliga stunder, jag kommer att komma ihåg alla och hela tiden ha dom i baktankte och fundera över hur mycket jag faktiskt lärde mig under dom stunderna.
Nu så söker jag jobb för fullt och hoppas på att snart få något. Jag förstår inte hur jag kan vara så otroligt velig hela tiden? Jag har ingen aning om vad jag vill göra nu, vad jag vill jobba med eller någonting. Funderar på att kanske plugga till fritidspedagog så småning om. Men vi får se hur det blir med de. Ska jobba lite, ut och resa, leva livet och njuta av varje sekund tillsammans med min familj, pojkvän och mina vänner.

Jag har kommit på att jag ska börja skriva, mina svenska lärare har alltid sagt att jag är duktig att skriva och uttrycka mig i ord. Och idag har jag suttit och läste lite berättelser osv som jag skrivit och är faktiskt ganska nöjd med det jag har lyckas åstakomma! Och jag älskar naturligtvis att skriva, det är som en befrielse. Att kunna få ut sina känslor utan att behöva få någon annan att känna sig besvärad men endå så känns det som om all tyngd lossnar från kroppen.
Iofs är jag HELT VÄRDELÖS på att stava ;P Men de blir nog bättre med tiden de också.

En sak som jag också ska ta itu med är mina matvanor och min träning(vilket är ingen alls). Måste verkligen få ordning på de nu. Känner hur min kropp blir tröttare och mår sämre hela tiden. Jag känner mig lkumpig vad jag än gör, och är ständigt trött och nedstämd. Så nu ska jag höra med Lisa som inte heller har något jobb i sommar om den lilla hurtbullen vill börja motionera med mig, sedan när jag väl fått ett jobb och tjänar pengar ska jag köpa ett gymkort.
Alla tjatar hela tiden om hur tjock dom är, dom väger 10gram men endå klagar dom. Det är sjuk hur människor vill se ut. Jag vill inte vara som dom där pinnsmala modellerna som nästan ser döende ut, jag vill må bra. Både psykiskt och fysiskt. Om jag har lite extra hull på magen spelar inte mig någon större roll. Så länge det inte är farligt för mig och huvudsaken är att jag mår bra.

Nu tror jag att jag ska mysa lite med Älsklingen innan han ska gå och sova. Han har ju ett jobb att sköta.
Ibland önskar jag att jag också vart tvungen att kliva upp 6-7 på morgonen för att gå till jobbet. Men det får jag göra snart hoppas jag !

Sov gott allihopa!


RSS 2.0