Grattis till min älskling!

Igår fyllde Ted år, min dag började med att jag jobbade mellan 7-12.. Sedan så for vi in till stan för att fixa mitt bankomatkort och ted skulle klippa sig. Sedan så for vi hem, duschade och gjorde oss i ordning! For till Ovansjö och Ted föräldrar för att grilla och umgås med vänner:) Trevligt värre!
Sedan så for vi in till stan och gick på primero. Hade en jättetrevlig kväll och önskar att vi kunde göra om de igen, men just nu är jag för bakis för att orka göra ngt:P

Imorgon blir de jobb till klockan 17, och sedan far vi till Rättvik en vecka :D JIPPIE!! Längtar sönder, ska bli så jäkla skönt att komma iväg . Finvädret kommer nu när jag ska vara ledig också :) Det kan inte bli bättre!
Jaja, nu har jag en tvättstuga att sköta och sedan ska jag packa iför imorgon så de är klart, då är de bara att hämta lillasyster och sedan dra iväg!

Ha en bra vecka!

Snart så !!

Idag tänker jag slöa hela dagen, är ledig nu efter 11 dagars jobb.. Sedan så jobbar jag bara ons. tors. fre. och söndag, sedan så far jag och älsklingen till rättvik en vecka på classic car week :) Mys!!

Ja, de har inte hänt så mycket dom senaste dagarna.. har sovit och jobbat!
I söndags var jag helt död på jobbet, orkade verkligen ingenting. All ork va borta. men nu är jag ju ledig idag och kan samla mina krafter:) Efter att jag kommit hem från rättvik har jag ännu mera jobb att se framemot.
Hoppas även på att kanske kunna få hoppa in och jobba lite till hösten också :) Men de börjar kännas tråkigt nu när alla sommarvikarier slutar, har lärt känna massa underbara människor som gjort att de varit roligt att gå till jobbet varje morgon. men snart är de slut!! Tråkigt, men de är sånt som man får räkna med. Alla mina arbetskamrater är duktiga och har börjat plugga vidare, men jag tycker att vi ska jobba på hemtjänsten allihopa hela tiden :) hehe..

Jaja, nu ska jag ta och äta mat! Sedan så ska jag ta och vänta på att älsklingen kommer hem från jobbet:)

Ha en bra dag.


VART TOG SOMMARN VÄGEN BTW? :S

Jag orkar inte!!

Sitter och kikar runt i lite bloggar och förbereder mig på dagens jobb. Nu ska jag bara jobba fram till tisdag, sedan är jag ledig en dag :D Längtar som fan.. Har snart jobbat 11 dagar i sträck nu, så jag börjar bli lite sliten. Kliver upp halv 6 och kommer hem 17.30 .
Gick och la mig 18.30 igår för jag va så jävla trött!! Ikväll tänkte jag kanske hälsa på mamma och kjell, dom har ju mina kära syskonbarn hos sig idag, så jag kanske ska hälsa på om orken vill. Vi får se !
Jaja, nu måste jag göra mig i ordning!

Ha en bra dag

Ledig?

Ja, de va tänkt att jag skulle vara hemma och städa lite och mysa på för mig själv idag när jag för EN GÅNGSSKULL är ledig. men gissa vem som ringer klockan åtta då? Jo, patricia.. Så de va bara att kliva upp och slänga på sig första bästa kläder och sticka iväg och jobba. Jag fattar inte att de alltid ska va en massa strul på de där stället :P Men jag jobbade bara till tolv så nu har jag precis städat färdigt och ska ta mig ner till tvättstugan och hänga lite tvätt :) Sedan så ska jag åka till mammsen en sväng och hämta gardinstänger så jag får upp nå gardiner till mina nyputsade fönster :D
Imorgon är de jobb igen, men då får jag sov morgon iallafall. Börjar klockan ett imorgon så jag kan sova ut iallafall.
Sedan så jobbar jag tors, fre, lörd och söndag. De blir lite bloggande för min del, men jag måste ju tjäna pengar också !
Hade tänkt att ge Ted presentkort på en tatuering när han fyller år, så jag måste ha massa pengar :P

Nu är de bara den här veckan och nästa vecka kvar, sedan åker vi förhoppningsvis till Rättvik !! Jag har fått ledigt hela veckan, så då ska vi bara ta de lungt och leva livet. Ska bli skönt att åka iväg ett tag. Jag och ted träffar knappt varandra längre, när han är ledig jobbar jag, eller tvärt om :( Vi träffas på kvällen och då är de bara att käka mat och sedan slocknar jag på soffan. lite tråkigt, men när jag blir lite piggare så blir de bättre. De är inte normalt att somna sju-åtta på kvällen när man är 19 år !! Men de gör jag, min rygg orkar inte så då lägger jag mig och sover så jag ska slippa känna smärtan !!

Jaja, nu ska jag ner i tvättstugan jag.
Ha en trevlig kväll

Jobb, jobb och åter jobb.

Har jobbar idag, och ska jobba imorgon och på måndag. Hade velat vara ledig idag när Ted är ledig så vi hade kunnat hitta på nå. Men de är bara att gilla läget!! Ikväll ska jag mysa med Lisa:) Ted är och umgås med grabbarna.
Idag har de varit sånt jävla skitväder att jag ville bara ligga hemma och mysa i soffan med en varm kopp choklad. Men istället var jag och Elena ute i skogen och åkte i vatten pölar större än grannen min för att komma till våra vårdtagare.
Men lite roligt va de iallafall:P
Längtar tillbaka till Tunisien och värmen, va där med familjen förra året. Saknar min familj en del, mamma är ju ute och ränner hela tiden så henne hinner man aldrig träffa:P men snart ska vi förhoppningsvis åka till rättvik på classic car week och ha roligt om inte jag åker på jobb den veckan. :)

Nu ska jag kika lite på TV i väntan på att lisa ska komma hit!

Ha en trevlig lördagkväll.



Saltapinnar, jordgubb&lime

Sitter här och läser lite bloggar, knaprar i mig några saltapinnar och dricker lite ramlösa :) Mums !!
Ted och patrik kollar på nån film och är tråkig!! jaja, nu ska jag umgås lite med FISEN !

CAIO!

Torsdag.

Älsklingen och jag har precis kommit hem från birsta, har varit på ICA MAXI och handlat lite :) så nu håller älsk på att fixa med maten och jag väntar på att Lisa ska komma :)
Ska äta fläskflié idag, MUMS!! så jäkla gott.

Vaknade 11 idag:/ tog en promenad med lathunden våran och sedan så gick jag in och duschade :) Stog i duschen säker 45 minuter, skrubbade mig och använde mina hemma spa grejor som jag fick av ted.
Sedan så har jag inte gjort så mycket mer, skulle måla naglarna men orkade inte, de va så mycket bra på tv så jag fastnade där ! haha.. TVNÖRD.

jaja, nu ska jag gå och duka fram :)



Ha en trevlig kväll, för de ska jag ha.



Ensam.

Ja, älsklingen är i stan och spelar poker med grabbarna. och här sitter jag, ensam och övergiven :P haha!!
Ska väl plocka undan lite grejor och torka golvet i hallen :)

Idag så har jag jobbat hela dagen, har jobbat själv idag så de har varit till att prommenera eftersom jag inte har nåt körkort :P Jobbigt som fan, men jag får ju motion iallafall :) Men mina fötter har fått tagit stryk som fan,har ju inga bra skor. Men efter lunch fick jag låna fridas foppatofflor och de va helt underbart, kändes som jag svävade på moln:P Så nu måste jag ta och skaffa ett par egna! Svärmor sa att jag skulle få ett par av henne, men de känns så dumt att få saker av henne. Känner mig så fattig och bortskämd då, men vill hon betala så får hon göra de då :P
Efter att ha kommit hem från jobbet så for jag och Ted till Mami och Kjell och hälsade på en sväng, kollade på lite filmer från när dom va i bulgarien och västerås!!:) Så nu sitter jag här och vet inte om jag kanske ska ta ett fotbad efter att ha plockat undan lite. Mina stackars små fötter mår inte bra idag kan jag lova.

Imorgon är jag ledig och tänkte väl ta och ha en "MIG" dag. Då jag ska ta hand om mig själv. Kanske börjar med en morgonprommenad, äter en god frukost och sedan tar ´jag nog ett bad :) ska fila och måla naglarna också tror jag. Jag ska bara bry mig om mig själv för en dag. Tror att jag behöver de. Eller så ringer jag till Lisa och hör om hon kanske vill joina mig om jag får allt för tråkigt :)

I helgen så blir de jobb, men på söndagkväll ska jag åka till min kära vännina och hennes underbara karl i sörberge och hälsa på:) Måste ju se hur stor Julia (deras sjukt söta dotter) har blivit :) också saknar jag ju mina underbar vänner otroligt mycket.
Jag kan faktiskt inte förstå vad gud tänkte när han skapade dessa människor, så underbara!! - Ni har hjälpt mig mycket när jag haft de jobbigt och ni ska veta hur mycket jag uppskattar de, hur mycket jag tycker om er och hur fantastisk ni är!! <3


Jaja, nu ska jag sätta igång och plocka undan lite :)


Så där ska jag göra med mina plågsamma skor!


 


hahaha




Hahah, snacka om att jag har lite att göra ;) har suttit på www.taaz.com och gjort om massa bilder!!
Synd bara att jag inte har så bra skills, men jag får träna lite!! Pröva ni också, de är skitroligt!!:D

Dålig fantasi vad de gäller rubriker.

De vart ingen städning igår, la mig på soffan och sov i stället ;D haha!!
Men idag så är jag på G.. Klev upp klockan nio i morse och tog mig en promenad. Sedan så gjorde jag en smoothie och satt vid datorn och funderade på vad jag skulle hitta på. Bestämde mig för att baka lite, så nu har jag gjort syltgrottor och muffins, jag bakade ingenting som jag tycker är skitgott eftersom jag inte får äta av de jag bakat. Ville bara ha något att göra.:)
Nu har älsklingen precis gått till jobbet och jag ska väl ta tag i städningen, har tvättstuga ikväll också :) Så jag ska ta och byta sängkläder!! Älskar när man har storstädat och bytt sängkläder och allt är ny tvättat, de är så jävla fräsht!!
Jaja, skur hinken väntar!!

ha en underbar dag nu när solen är tillbaka:)




Ny vecka!

Jag hade rätt, Marie ringde i morse och frågade om jag ville jobba onsdag och hela helgen :) Självklart vill jag de.
Är redan less på att sitta hemma!! Finns ingenting att göra.
Men jag funderar på om jag kanske ska ta och storstäda, de skulle ju behövas. Tro de eller ej, men jag har varit otroligt lat vad de gäller städningen dom här dagarna när jag jobbat. Jag har knappt orkat plocka undan :) Kanske de är bra tecken, kanske jag börjar bli fri mitt begär vad de gäller att städa, eller så kommer de tillbaka på en gång jag har piggnat till och inte jobbar. Jag vet inte, de återstår att se :)

Jag har suttit och funderat lite idag, och jag vill åka iväg någonstans. Inte nå speciellt, bara åka bort och ta de lungt ett tag :) Skulle vilja åka till stockholm eller nåt, de skulle vara trevligt. Men eftersom jag inte har några pengar så går de ju inte så bra. men jag får väl åka nästa sommar då :P Inte lika roligt att åka bort på vintern, då ska man vara i fjällen och softa. Men nu vill jag åka bort ett par dagar, glömma bort vad tid och stress är, bara sitta på en uteservering och ha de mysigt, gå på grönan eller nåt:)
Jaja, jag kan ju drömma vidare:P

Och gud vad jag längtar till imorgon när jag har tvättstuga, kan knappt gå utanför dörren för jag har inga rena kläder alls!! :/ Har inte några underkläder heller, så nu får jag låna Teds fillsingar :/ ILLA!!!! men om jag bara ska städa så är de ju ingen fara :)

Jaja, läsa lite bloggar nu. Och sedan blir de ett ryck med storstädningen.
Ha en fortsatt bra dag

OFF!

 Ja, nu har jag inget mer jobb planerat förrän 25:e juli. Men jag hoppas att dom ringer imorgon och säger att någon fått magsjuka och blir hemma hela sommaren ! haha.. Vad ska jag nu göra på dagarna? Sitta hemma och vara tråkig:( Gillar verkligen att jobba på hemtjänsten. Får träffa så mycket männsikor och har trevligt hela tiden :) Men, men .. Mer jobb innan 25:e blir de säkert:)

Måste säga de att jag har blivit lite lat vad de gäller att skriva blogg. men jag har ingen som helst ork när jag kommer hem från jobbet! :( Men de ska de bli ändring på . Jag börjar få in vanan att vara igång hela dagarna nu:)

Ikväll hade jag bara tänkt att ligga på soffan och softa! Är ju söndag och då är de ju massa bra på tv.
Sedan så kommer ju min bejb hem och då ska han få massera min rygg som ömmar som fan:/ Så fort jag kommer hem och slappnar av så smäller de till. Får så ont i ryggen att jag orkar inte sitta upp. Ligger bara på soffan !!

Jaja, nu ska jag hämta täcket och lägga mig på soffan med mysigaste taxen i stan:)

Ha en trevlig kväll

Ledig !

Jag har blivit helt snurrig i bollen av att bara jobbat 3 dagar i sträck :S I förrgår va de så illa att jag höll på att svimma i duschen, slog mig rejält :/ Men idag är jag ledig och då vet jag inte vad jag ska hitta på. Det är ju skitvarmt ute men jag är inte nå sugen på att ligga på någon strand eller så. Vet inte vad jag vill göra. Kanske bara ta de lungt, eller höra med älsklingen om vi ska åka ut till birsta och kika lite. ja, jag vet inte..

Igår så va vi hos Alex och grillade :) de va mys. men de va värsta myskotjejen där som sa saker hela tiden som man inte fattar någonting av, de kom liksom vid fel tillfälle . haha!!
Ja, sedan så läste jag ett mejl som jag inte kan öppna på våran cpdator och de kändes lite. Vart jätteledsen och for hem.
Men jag vart inte ledsen på ett dåligt sätt utan de va en väckar klocka!! nu inser jag vad jag måste göra. vill inte säga vad mailet handlar om men nu måste jag ta tag i saker och ting.

Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen eftersom det är bastu inne hos oss och jag har legat och svettats hela natten!

ha en bra dag

RSS 2.0