Ta hand om dina fötter också !

Något som många inte tänker på är hur mycket våra fötter får stå ut med, speciellt nu på sommaren, tofflor, ballerina skor, höga klackar osv. Listan är lååång. En gång i veckan tar jag ett fotbad och jag kan lova att mina fötter känns himelsk mjuka efter det. Enligt mig så är det lika viktigt hur fötterna ser ut, som hyn i ansiktet och händerna. Vem gillar egentligen fötter fulla av förhådnader, som är torrare än sand ?






Brukar ni bada era fötter?

Kommentarer
Från: sabina

jag brukar försöka köra fotbad lite då och då.

Speciellt nu på sommaren.

Det är underbart med fräscha fötter med rosa tånaglar! =)

2009-05-16 @ 18:33:00
URL: http://sabinabergstedt.blogg.se/
Från: Jannice

Hmm... kanske ta ett fotbad jag med! Mina fötter ser ut som pappas, kanske inte så snyggt nu i sommar när man ska visa dom? =)

2009-05-16 @ 19:26:54
URL: http://jannicenordin.blogg.se/
Från: zandra

Jag brukar bada min fötter :) Använder samma fotcreme som dig :) Hehe! Men jag tror cracked heels från Scholl är bättre?



Tack för förslaget.. alla tycker olika.. svårt fall :P Bara jag beställer ett så kan jag sen ha en tävling på bloggen för er läsare oxå.. chansen att vinna ett snyggt armband. Det tackar ni väl inte nej till? :)



Tack för senast förresten!!! :)

2009-05-16 @ 20:24:48
URL: http://zandrabyberg.blogg.se/
Från: bella

visst är det viktigt med att ta väl hand om fötterna! Så skönt efter fotbadet när fötterna känns mjuka som små babyfossingar, hihi ;)

2009-05-17 @ 20:42:35
URL: http://beellae.blogg.se/

Kommentera här :)

Vem är du?
Kom ihåg mig?

Mailadress (publiceras ej)

Din blogg

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0